Skybar

| May 9, 2014 | Niciun comentariu

Vrei sa te detasezi de stresul cotidian intr-o locatie inedita, departe de zgomotul aglomeratiei bucurestene? Nu, nu e nevoie sa fugi departe de Bucuresti, caci Bucurestiul iti aduce detasarea intr-un local spatios, cuo suprafata de 150 mp, aflat la al 5-lea nivel, pe terasa unei cladiri moderne de pe Calea Dorobantilor.

Am experimentat acest lucru pe propriile-mi simturi, acum cateva zile, la invitatia unei bune prietene care isi propusese sa imi ofere cateva clipe de destindere la taclale, ca intre vechi cunostinte.

Putin intrigata la inceput si nefiind foarte convinsa de autenticitatea unor astfel de localuri exclusiviste, am acceptat totusi invitatia ei, mai ales dupa ce a pomenit de imensa terasa mobila a barului, cu acoperis din sticla.

Si bine am facut, caci de cum i-am trecut pragul am descoperit imediat o oaza de liniste si verdeata, ideala pentru cateva clipe minunate alaturi de-o prietena draga, sub cerul senin.

skybar-la-inaltime

Inca de la inceput m-a impresionat placut conceptul de design al locatiei. Canapelele albe, scaunele moderne si transparente marca Louis Ghost sau Philippe Starck contrastau puternic cu accentele de verde ale numeroaselor plante aflate pe terasa generoasa.

Insa punctul de rezistenta il reprezenta ghiveciul imens, circular, in jurul caruia ne-am si asezat si unde ne-am savurat cocktaiul exotic, la umbra unui copac de dimensiuni impresionante.

Imi plac elementele unice de design, imi place aerul de relaxare pe care ti-l poate crea instantaneu o astfel de locatie si-mi plac oamenii care aleg sa creeze astfel de oaze de verdeata pentru ca tu, vesnic obositul angajat al unei corporatii sa poti gasi la nesfarsit resurse pentru reinventare.

Si desi ma anima deseori multimea si-mi creeaza atmosfera unei entitati vii, vibrante, de tot atatea ori am simtit ca metropola are nevoie si de oaze in care bateriile ti se incarca in mod firesc, in care timpul trece lin, sub soarele lenes al unei dupa-amieze dulci de primavara tarzie.

Insa ceea ce m-a frapat cu adevarat la Skybar, caci el a fost gazda celor 2 ore de rasfat binemeritat, a fost capacitatea sa extraordinara de transformare, odata cu caderea noptii.

Din oaza de liniste si relaxare imensul lounge se transforma, asemeni unei feline iesite la vanatoare, intr-un spatiu sofisticat, vibrant, ce gazduieste deseori petreceri exclusiviste, oferind invitatilor nopti incendiare si atmosfera electrizanta.

Cocktailuri la inaltime, sampanie la gheata sau degustari de vinuri –  pe toate  le poti experimenta la acest bar exclusivist din Dorobanti. Meniul extrem de generos de cocktailuri incurajeaza destinderea atmosferei iar denumiri ca Honey Bunny sau Amore, de la capitolul ‘Above the sky Cocktails’, iti garanteaza un party pe cinste!

Am plecat de pe terasa incantata, cu gandul deja la recomandarea pe care urma sa o fac departamentului de logistica al companiei, aflat in cautare de locatie pentru petrecerea de bun venit a unor colegi de peste hotare, aflati in schimb de experienta pe meleagurile noastre.

Si incantata totodata ca urma sa ma intorc la  Skybar, sa degust si atmosfera de party, aflata in contrast cu cea diurna si lenesa ce facuse deliciul acelei dupa-amieze frumoase.

Categorie: Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde