Turbohalle

| April 11, 2012 | Niciun comentariu

Club

„Turbohalle- Inaugureaza Uzina de Frumos”, sub acest mesaj s-a promovat marea inaugurare a “celui mai mare spatiu fost industrial dedicat evenimentelor culturale din Bucuresti”. Turbohalle  este fosta uzina industriala, Turbomecanica, din cartierul Militari, la 5 minute de statia de metrou Pacii.

Spatiul fost industrial se întinde  pe o suprafaţă de aproximativ  5000 mp si este impartit in mai multe sali, doua  fiind  destinate evenimentelor. Hurbohalle are cu o capacitate de aprox. 6000 de persoane si a fost conceput pentru a gazdui evenimente  culturale precum: concerte, showuri audio-vizuale, petreceri-concept, vernisaje de arta contemporana, expozitii de fotografie  si targuri de fashion cu vanzare.

Parcarea nu este foarte incapatoare, insa  „Uzina de Frumos”  este amplasata la doar 5 minute de metrou, asa ca va recomandam sa lasati masina acasa.  “Ajungi cu ultimul metrou si pleci cu primul”. Ideal pentru o seara in oras!

Turbohalle. Marea Inaugurare.

Seara deschiderii, 17 martie 2012, s-a dorit a fi o seara memorabila, o nebunie imensa, cu preturi mici(4 lei tequila, 5 lei berea, 9 lei vodka cu suc,  9 lei whiskey cu redbull, 10 lei paharul de vin), in ritm de muzica electro si techno, dubstep, dnb si nu numai, intr-o impresionanta hala industriala  destinata evenimentelor de mare aploare asa cum nu a mai vazut Bucurestiul. Un spatiu neconventional. Un centru cultural si de evenimente.

Rezultatul a fost departe de asteptari.

Din start aveai de infruntat cea mai mare dintre provocari: imbulzeala de la intrare. Recunoastem, este foarte dificil sa organizezi un eveniment de asemenea proportii, insa atunci cand se proiecteaza o singura intrare pentru cateva mii de oameni este de la sine inteles ca vor aparea probleme de acest gen. Seara a continuat in aceeasi nota nefasta, s-a spart o teava si a inundat garderoba. Astfel, la plecare ori aflai ca ti s-a ratacit haina ori o primeai uda. Numarul de barmani s-a dovedit a fi insuficient, durata de asteptare pentru cumpararea unui suc sau a unei bauturi alcoolice fiind de cel putin 30 de minute. Confuzie, agitatie, nemultumiri. Totul intr-un decor neconventional, foarte minutios conceput si proiectat, care, insa, s-a dovedit a fi plin de neajunsuri odata pus in aplicare. Multi dintre cei care si-au cumprat bilet nu au reusit sa intre sau mai bine zis au renuntat vazand coada de proportii de la intrare. In schimb li s-a promis returnarea banilor platiti pe bilet sau schimbarea acestuia cu o invitatie la evenimentul de pe 7 Aprilie, cand va concerta Apparat – Live Band.

Turbohalle dupa Marea  Inaugurare.

In urma neplacerilor  resimtite de cei care au participat la inaugurare, Turbohalle si-a cerut scuze, in mod oficial, pe toate caile media posibile(pagina de Internet, Facebook, retelele de distributie a biletelor). Tuturor celor care au avut bilete cumparate  in avans si nu au putut intra datorita aglomeratiei de la intrare  li s-a promis ca isi pot recupera banii de la magazinele de unde acestea au fost cumparate (Eventim – reteaua magazinelor Carturesti, Humanitas, Vodafone, Orange, Germanos; Myticket – reteaua magazinelor Diverta, Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului; Biletoo – magazinul Unirea, librăriile  Adevarul).

Biletele  de la deschidere se mai pot pot folosi si pentru participarea la evenimentul de pe 7 Aprilie găzduit tot de Turbohalle, concertul Apparat – Live Band.

Reprezentantii Turbohalle decalara pe pagina oficiala de Facebook: „Speram din tot sufletul ca evenimentul de inaugurare a avut si parti pozitive si purcedem rapid sa reparam toate neajunsurile organizatorice create si constatate.”

Concluzia:  Asa cum zice celebrul si mult folositul  proverb romanesc „ Intentia conteaza” si am putea, totusi, sa acordam o a doua sansa acestui incontestabil efort cultural de  mari proportii care este Turbohalle  si sa speram ca evenimentele viitoare vor fi fara de cusur si ca vor aduce realmente tot ceea ce s-a promis de la inceput, ceea ce Turbohalle ar trebui sa fie: un spatiu aplu pentru distractie culturala moderna. Ar trebui sa fie  o nebunie de proportii, insa o nebunie frumoasa.

Date de contact:

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti

contact@turbohalle.ro

Tags: ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 3 = 10