Restaurant Mago Bucuresti

| May 24, 2012 | Niciun comentariu

Centrul Vechi Restaurant Mago

Restaurantul Mago se gaseste in inima Bucurestiului vechi, in centrul istoric al capitalei, unde domnesc barurile, cafenelele si cluburile cu iz modern. Printre acestea se afla un mic Bistro Provençal, cochet si discret, insufletit de retete culinare italienesti si frantuzesti. Mago, este un local aflat la intersectia dintre nou si vechi atat prin arhitectura cat si prin design interior.

Restaurant Mago Centrul Vechi

Atmosfera primitoare a restaurantului se datoreaza celor doi asociati care se ocupa de el, George Papari si Mario Carp, desi termenul de “gazde”  li s-ar potrivi mai bine avand in vedere faptul ca Mago este fara indoiala un loc ospitalier si vesel care te imbie sa-i pasesti pragul ori de cate ori poftesti la o portie de mancare delicioasa servita cu multa bucurie. Astfel, restaurantul Mago se adreseaza cunoscatorilor,  gurmanzilor si celor neinitiati in arta culinara, dar care stiu sa o savureze.

Ca prima impresie, Mago, frapeaza cu un decor minimalist de o cromatica impecabila, un spatiu mic animat si luminat prin oglinzile mari de pe pereti. Este, poate, singurul restaurant din centrul istoric care reuseste sa impresioneze fara sa socheze si se diferentiaza fara sa exagereze. Este un loc cu stil si personalitate, care te farmeca prin bucate atent alese si preparate fara cusur.

Meniul este un mix ispititor si sofisticat de influente culinare, foarte bine gandit,  oferind o experienta franceza sublima prin fiecare preparat servit, cum ar fi supa de ceapa (12 lei), fois-gras cu smochine preparat in casa (30 lei) sau muschi de vita cu ciuperci poricini si parfum de trufe albe (54 lei).

Puteti incerca chiar si o incitanta croaziera mediteraneeana, insotita de nelipsitele bucate italienesti: bouillabaisse-ul (35 lei) bine pregatit, diverse tipuri de home-made pasta, fara indoiala  exceptionale,  si chiar pizza – un accent popular in meniul sofisticat de aici.

Desertul este, incontestabil, cireasa de pe tort. Recomandam desertul Eton Mess- bezea, frisca, fructe de padure si crema mascarpone(pret 11 lei). Este atat de delicios incat sigur veti cere si a doua portie.

Ospatarii sunt discreti si joviali. Se  incadreaza perfect in atmosfera boema a locului. Timpul de asteptare este mai mare pentru anumite feluri de mancare mai complexe, insa uiti lunga asteptare imediat ce incepi sa-l savurezi.

Cam cat ne costa o masa la Mago? In medie, poti servi o masa cu 50-75 de lei, insa daca adaugam un  desert si  o sticla de vin bun ajungem la 100-150 de lei de persoana. Parerea noastra este ca merita toti banii. Mancarea este delicioasa, serviciile sunt ireprosabile si atmosfera este de o veselie molipsitoare.

Restaurant Mago Bucureti

Contact:

Str. Nicolae Tonitza nr 13

office@magorestaurant.ro

magorestaurant@yahoo.ro

031-106 17 22

Comanda Online

Tags: , , ,

Categorie: Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


5 − 3 =