Club Beat of Angels BOA Bucuresti

| June 17, 2012 | Niciun comentariu

Clubul Beat of Angels- BOA  este realmente un nou suflu pe scena cluburilor din Bucuresti, o revolutie binevenita a entertainmentului de club. Este un spectacol de senzatie care iti taie rasuflarea seara de seara. Un loc care te invita sa fii tanar indiferent de varsta, sa te bucuri de muzica si de dans.

Club Bucuresti BOA

Clubul este amplasat  pe soseaua Kiseleff la nr. 32, foarte  aproape de Hard Rock Cafe`, si in foarte putin timp a reusit sa isi construiasca  o imagine si o reputatie greu de  egalat de oricare alt club de renume sau cu traditie din oras. Fiecare show inedit, realizat de cei mai buni animatori, reuseste  sa reinventeze conceptul de petrecere. Noptile tematice organizate de BOA sunt ridicate la nivel de arta si ne rasfata cu uimire si distractie.

Beat Of Angels este cu siguranta una dintre cele mai frumoase locatii de noapte din Capitala. Clubul este foarte spatios si decorat modern, insa cel mai important este: interiorul care este extrem de versatil. BOA a fost construit pentru a fi intr-o continua transformare, intr-o adaptare  complexa si  necesara la nevoile audientei si la tematica fiecarei petreceri.  Metamorfozarea spatiului interior ne ofera de la acrobati suspendati, la un catwalk imens decorat in stil japonez pe care defileaza preafrumoase  geise. De la concerte live  la showuri de moda extravagante, BOA, isi propune si reuseste sa ne impresioneze.

Beat of Angels inseamna totodata servicii excelente si preturi accesibile. Principalele atribute ale clubului sunt atmosfera incredibila, ospitaliatea si profesionalismul personalului, originalitatea si calitatea produselor si serviciilor sale. Pana si cele mai exigente cerinte  in materie de cocktailuri vor fi pe deplin satisfacute de catre barmanii profesionisti. Muzica acopera majoritatea stilurilor si gusturilor, de la 80’s la 90’s, Dance, R&B, Hip Hop, Acid Jazz sau Broken Beat.

In ritmul batailor de aripi cel mai incendiar si spectaculos show isi gaseste loc pe scena ingerilor: BOA. Frumusete, distractie si muzica buna  in armonie deplina cu arta si moda.  Totul in cel mai revolutionar club bucurestean.

Contact:

Kiseleff 32, Sector 1, Bucuresti

 (+4) 0736300700

Tags: , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


8 + = 12