Club Chat Noir

| October 15, 2013 | Niciun comentariu

Beneficiind de o locatie de top, in inima Centrului Vechi al capitalei, clubul Chat Noir devine in fiecare seara gazda tuturor celor care vor sa petreaca in stil retro, dar intr-o atmosfera moderna si plina de stil. La Chat Noir puteti asculta diferite tipuri de muzica, de la jazz, blues, soul si funk pana la reggae si chiar hip hop. Chat Noir ofera o paleta muzicala bogata, iar bautura curge intotdeauna din abundenta pentru a da tonul distractiei.

Pentru a incepe weekend-ul intr-o nota pozitiva, vineri de vineri, Chat Noir va invita petrecere speciala  – Friday Madness, unde va puteti bucura de o combinatie electrizanta de stiluri clasice reinventate, totul menita sa te ajute sa te eliberezi de stresul unei saptamani de munca. „We are all mad here!” este dictonul acestei seri pline de energie. Ideea este sa iti incarci bateriile, nu? Si cum o poti face mai bine decat impreuna cu prietenii intr-un club la moda din centrul capitalei.

Chat Noir 2

Sambata seara, fanii Chat Noir patrund in Wild Saturday Party, unde mixul este chiar si mai fascinant. Nimic nu este imposibil sambata seara in Chat Noir, de la nostalgiile tineretii pana la ultimele hituri ale momentului. Alta seara, alt leit-motiv: „Tonight we are wild, tonight we are true.” Chat Noir este locul in care te poti simti liber, fara constrangeri si prejudecati. In plus, in ambele seri de weekend intrarea in club e libera.

chat-noir-bucuresti

Dar Chat Noir nu este o destinatie numai pentru weekend. Si in cursul saptamanii poti petrece aici momente de neuitat. Miercuri, iti poti invita colegii de la serviciu sa va distrati impreuna la After Work Soiree. Daca sunteti mai multi de 6, beneficiati si de o reducere de 20% . Joia e seara studentilor. Daca esti student si te pregatesti de weekend, poti merge la College Blast cu un discount de 10%. Chat Noir se gandeste la toti, pentru ca acest club isi doreste sa atraga cat mai multi fani si sa ii faca sa se simta cat mai bine in incinta sa.

Si daca credeti ca Chat Noir inseamna numai muzica veche si dans, va inselati. Acest club din strada Blanari si-a creat deja o traditie din a mixa cocktailuri delicioase preparate dupa retete unice dezvoltate in-house, precum si din a organiza seri de cinemateca, din a gazdui expozitii de arta contemporana, simpozioane pe teme culturale si alte evenimente la moda.

Tot la Chat Noir poti organiza diferite tipuri de evenimente, fie ele zile de nastere, aniversari sau chiar petreceri corporate. Personalul clubului va avea grija ca invitatii tai sa se distreze pe cinste, iar succesul este garantat. Tot ce ramane este sa incercati acest club! Nu veti regreta.

Str. Blanari nr.5

tel: 0740-100-797

email: contact@clubchatnoir.ro

Tags: ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 4 = 8