Kulturhaus

| March 8, 2012 | Niciun comentariu

Club in BucurestiKulturhaus se remarca prin adoptarea conceptului de ‘Casa de Cultura’ si integrarea cu success a acestuia in designul si personalitatea sa, lucru remarcabil pentru un club situat in inima Bucurestiului si frecventat de tinerii doritori de distractie.  Este un local complex ce se bucura de un spatiu generos impartit pe doua nivele: etajul si beciul. La etaj se regasesc MusikHalle care este o sala destinata concertelor, SkulptureHalle  destinata sculpturilor dupa cum o sugereaza insasi numele salii, FilmHalle care este un separeu foarte inedit datorita proiectiilor neortodoxe de pe pereti, FotoHalle in care se pot admira expozitii foto.

Nivelul inferior al clubului este un beci stilizat , un spatiu destinat relaxarii, conversatiilor cu prietenii intr-o atmosfera mai relaxanta. Aici difuzandu-se un alt tip de muzica fata de cel de la etaj. Oldies, R&B si Soft Rock fiind genurile  abordate jos, pe cand la etaj se remarca muzica putin mai agresiva.

Preturile bauturii sunt incredibil de mici pentru un local de noapte bucurestean. Vei constata cu stupoare cum o bere, o tequila sau un suc costa doar 3 lei, cuba libre 5 lei, iar un cocktail doar 7 lei. Preturile sunt un adevarat magnet pentru tinerii de pana in 25 de ani care reusesc sa arate cum un club cu un spatiu atat de generos poate deveni neincapator in doar cateva ore. Cozile interminabile de la intrare sunt o dovada graitoare in acest sens.

Kulturhaus mentine starea de inedit prin organizarea de concerte, seri tematice si evenimente (lansarea noului album The Amsterdams- Netestat pe Animale, lansarea ziarului Carevasazica sau evenimente cu film, arta contemporană si muzica).

Per total, este un local in care se asculta muzica buna, un spatiu cu o complexa incarcatura culturala destinata celor care sunt in cautare de originalitate culta, dar si de distractie cu cheltuiala mica. Un loc inovator ce revolutioneaza ideea de club atat prin décor cat si prin oferirea unor preturi de neegalat.

Date de contact:

Str. Sfânta Vineri nr.4, sector 3, Bucureşti, România

tel :021.313.55.92;

office@kulturhaus.ro

website: www.kulturhaus.ro

Tags: , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


− 3 = 3