Oktoberfest Pub

| March 13, 2012 | Niciun comentariu

in centrul vechi

Oktoberfest este unul dintre cele mai cunoscute puburi ale centrului vechi, fiind plasat chiar la intrare, astfel nu poate fi ratat.Este un loc placut, dedicat dornicilor de petreceri, avand intotdeauna atmosfera anilor trecuti incarcata de tineretea anilor prezenti. Pub-ul este alcatuit din 3 parti : parterul , care este deschis non stop, etajul, care se deschide doar dupa ora 16:00 si terasa, amplasata doar cand vremea le permite acest lucru (in special vara).
Oktoberfest Pub este un loc inchinat berii si vinului, iar conform personalului cat si clientilor,”berea la metru” este preferata tuturor.De asemenea, si vinul casei este o alta bautura comandata destul de des. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt destul de mici, astfel incat localul sa poata fi frecventat de toata lumea, in special de studenti.
Din punct de vedere al decorului, acesta se adapteaza perfect tematicii propuse: un coltisor din imensa Germanie, o mica parte a imensului festival dedicat bauturii, insotita de muzica folk. Astfel, pentru a nu da uitare acestui eveniment important, localul organizeaza diferite evenimente/ concursuri. Unul dintre cele mai cunoscute, care deja a devenit o traditie, este acela de a bea cat mai mult si cat mai repede. Insa, deoarece personalul acestui local este unul foarte responsabil, nu-si lasa niciodata clientii sa paraseasca localul fara a le da un remediu impotriva betiei.
Oktoberfest Pub este un loc plin de viata, oferindu-ti posibilitatea de a sta la aceeasi masa impreuna cu toti prieteni tai. Astfel, in compania lor, distractia va fi si mai mare. Si pentru ca este un local dedidcat mai mult barbatilor, pretutindeni exista plasme, prin intermediul carora sunt difuzate cele mai importante evenimente sportive.
Asadar, nu are cum sa nu va placa.

Adresa:   Strada Selari 9-11 , Sectorul 3 Bucuresti , Centrul Vechi
Contact: 0724.333.233, berariaoktoberfest@yahoo.com
Website: www.oktoberfest-pub.ro


View Larger Map

Tags: ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


1 + = 9