Concert Lara Fabian 17,18 Martie 2012

| March 14, 2012 | Niciun comentariu

Lara Fabian Concert Bucuresti
I-ai fredonat cantecele, i-ai urmarit videoclipurile si ai trait intens fiecare nota muzicala redata prin vocea si talentul ei. A venit momentul sa canti alaturi de ea, sa participi la minunatul spectacol pe care-l recreeaza de fiecare data pentru fanii care i-au fost alaturi in ultimii 25 de ani de activitate muzicala. Pentru prima oara in Romania, Lara Fabian, va canta pe 17 martie 2012 la Sala Palatului. Biletele s-au epuizat imediat si cererile au continuat sa curga intr-un numar uimitor, motiv pentru care artista a acceptat sa sustina un al doilea concert pe 18 martie 2012.

Muzica Larei Fabian este apreciata de milioane de oameni din toata lumea si de toate varstele. Cariera sa muzicala se intinde pe mai bine de doua decenii de activitate asidua in care fanii romani i-au fost alaturi si au asteptat cu nerabdare sa o intalneasca iar acum a venit, in sfarsit, si randul lor sa o asculte live pe cea care i-a incantat cu piese celebre precum „I Will Love Again”, „Caruso”, „Je t’aime” sau „Je suis Malade”. De aceea nu ar trebui sa ne surprinda ca intr-un timp extrem de scurt toate biletele de la concertul din 17 martie s-au epuizat iar organizatorii s-au vazut nevoiti sa renegocieze termenii contractului pentru a adauga cel de-al doilea concert, de pe 18 martie.

Desi este extrem de solicitant pentru un artist sa sustina doua concerte in zile consecutive, acest lucru nu a reprezentant un impediment pentru Lara Fabian care a acceptat sa le ofere fanilor sai o a doua reprezentatie muzicala.

O voce extraordinara si o reala legenda a muzicii pop, Lara Fabian este celebra pentru exceptionala interpretare a cantecelor sale. Prin talentul sau si contributia muzicala remarcabila, cantareata se ridica la rangul unor artiste renumite precum Celine Dion , Nana Mouskouri, Maurane, Dalida si a altor 8 mari voci internationale, carora le-a adus tribut albumul sau “Toutes les femmes en moi” lansat in 2009 si care reprezinta recunoasterea contributiei pe care acestea au avut-o la formarea sa muzicala.

Pentru spectacolul din 18 martie preturile biletelor sunt:
350 lei (categoria VIP)
300 lei (categoria 1)
250 lei (categoria 2)
200 lei (categoria 3)
150 lei (categoria 4)
100 lei (categoria 5)

Avem o veste excelenta pentru cei care vor sa o asculte live pe Lara Fabian si inca nu au reusit sa cumpere bilete pentru concertul din 17 martie: – se pot cumpara biletele pentru spectacolul din 18 martie din urmatoarele locatii: Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Palatul National al Copiilor, Sala Palatului, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Statia de Metrou Unirii 1. De asemenea se pot comanda biletele online de pe myticket.ro, BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro.

Cele doua concerte Lara Fabian care vor avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 17 si 18 Martie 2012 sunt evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service.

Tags: , ,

Categorie: Evenimente

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


1 − = 0