Concert Horia Brenciu 22 – 25 Martie

| March 23, 2012 | Niciun comentariu

Concert Sala Palatului Horia Brenciu

Oricine a fost prezent la cel putin un concert Horia Brenciu, stie ca solistul impreuna cu HB Orchestra transforma  fiecare concert in adevărate show-uri pe care nu le vei mai putea uita niciodata. Intotdeauna incarcati de energie, cu un entuziasm debordant si radiind de veselie, artiştii ne ofera o incredibila experienta muzicala, un spectacol de talia celor oferite de solisti internationali de renume. Interpretarea lui Horia Brenciu şi HB Orchestra a pieselor din repertoriul propriu şi din repertoriul internaţional este una mai mult decat originala.

Initial au fost programate doua concerte Horia Brenciu, pe 22 şi 23 martie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti, insa numarul concertelor a fost suplimentat datorita cererii mari de bilete din partea fanilor. Organizatorii s-au vazut nevoiti sa anunte sustinerea  unui al treilea concert pe  24 martie 2012 si unui al  patrulea concert pe 25 martie 2012, în aceeaşi locaţie.

Primele trei spectacole vor începe de la ora 20:00 iar cel de pe data de 25 martie va începe la ora 21:00.

Fii prezent in perioada 22 – 25 martie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti si fii martor la cele patru acte muzicale de exceptie  in care Horia Brenciu face doar ce-i spune inima. Mai mult decat o simpla melodie, “Fac ce-mi spune inima” , este un veritabil spectacol  oferit de Horia Brenciu şi bandul său, HB Orchestra.

Pe pagina sa de Facebook, Horia Brenciu, a anuntat ca pana in prezent s-au vandut 1500 de bilete si a  mai declarat : “Nu vreau să vă spun ce invitaţi sau ce momente nebune sunt în spectacol. Vreau ca tot show-ul să fie o surpriză pentru voi. Fac ce-mi spune inima nu mai e o simplă piesă. E o tradiţie!”.

Puteti cumpara biletele pentru concertele Horia Brenciu de la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta Ion Dacian, Magazinele Germanos si Diverta, Magazinul Muzica, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Opera Nationala si bineinteles online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro si www.myticket.ro

Biletele au fost puse in vanzare incepand pe 21 decembrie 2011  la trei categorii de pret:

Categoria I: 150 lei

Categoria II: 120 lei

Categoria III: 75 lei

Horia Brenciu este un artist consacrat pe piata muzicala romaneasca. Vocea si talentul sau sunt incontestabile iar placerea cu care traieste spectacolul muzicii este  pur si simplu irezistibila . Fanii sai s-au putut bucura de acelaşi spectacol în primăvara anului trecut, când solistul a facut ce i-a spus inima  in premiera pentru cei veniti sa-l asculte  si sa se bucure de showul muzicii sale.

Tags: , , ,

Categorie: Evenimente

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 − 7 =