Evgeni Plushenko,King On Ice 2012,Bucuresti

| April 6, 2012 | Niciun comentariu

Kings on Ice – Patinoarul Mihai Flamaropol, Bucuresti

Evgeni Plushenko

“Ţarul” patinajului mondial, Evgeni Plushenko, a decis să demonstreze întregii lumi că este în continuare cel mai bun patinator al momentului, susţinând o serie întreagă de spectacole, în cadrul Kings on Ice – Olympic Tour 2012.

Cele mai importante figuri ale patinajului mondial, în frunte cu Plushenko, vor evolua la Bucureşti, la 7 aprilie, pe Patinoarul “Mihai Flamaropol”.  Evgeni Plushenko şi Stephane Lambiel, câştigătorii Campionatului European de patinaj artistic , sunt doar două dintre marile nume ale patinajului mondial care vor readuce la Bucureşti magia dansului pe gheaţă.

În mai mult de 14 ani de carieră, Plushenko a câştigat 50 de medalii de aur în 76 de competiţii, scriind istoria patinajului artistic şi ridicând tehnica patinajului la un nou nivel, unanim apreciat de către public şi criticii de specialitate.

Elvis Stojko, triplu campion mondial, a declarat că “Plushenko are un exerciţiu impecabil şi este singurul care poate executa, fără ezitări, combinaţii pe care alţii nici nu le-au încercat, precum quad toe triple toe sau săriturile cu triplu ax”, contribuind astfel la opinia generală care îl consideră pe Plushenko cel mai talentat şi faimos patinator din lume în acest moment.

Spectacolul Kings On Ice se afla anul acesta la cea de-a patra editie, printre cei care tin capul de afis alaturi de Evgeni Plushenko si Edvin Marton, numarandu-se Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, alaturi de perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Vera Bazarova – Yuri Larionov (vice-campioane europene in probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov.

Ambele spectacole vor avea loc asadar pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, prima reprezentatie fiind programata la ora 15:00, urmand ca cea de-a doua, sa inceapa de la ora 20:00.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol Kings On Ice 2012 sunt disponibile la patinoarul Mihai Flamaropol, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe myticket.ro, la aceleasi categorii de pret respectiv: 100, 150, 200, 250, 350 si 400 de lei.

Evgeni Plushenko

Tags: , , , ,

Categorie: Evenimente

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


2 − 1 =