American Pie – Reunion 2012

| April 17, 2012 | Niciun comentariu

Filmul Placinta Americana

Promoţia veselă a anilor ’99 se reintalneşte dupa 13 ani intr-o noua formulă.Ratând petrecerea împlinirii unui deceniu de la formarea gastii care a devenit o legenda in intreaga lume, baietii se hotarasc sa organizeze acest eveniment si astfel se pun de acord ca acesta sa aiba loc in East Great Falls si sa soseasca cu 2 zile inainte pentru a avea timp sa-si povesteasca ce au facut in ultimii 10 ani.

Dandu-si intalnire intr-un local retras, spera ca nu vor da peste  Stifler , insa norocul nu le-a suras.Aici o intalnesc pe Selena, vechea prietena a lui Michelle. Astfel aflam ca baietii s-au maturizat si au responsabilitati de adulti : Jim Levenstein este casatorit cu Michelle si impreuna au un baietel de 2 ani, Chris “Oz” Ostreicher este prezentator si umbla cu Mia,un fotomodel renumit , Kevin Myers este casatorit cu Ellie si lucreaza de acasa, ca arhitect,Finch pare ca are cea mai interesanta viata, dintre cei prezenti, insa pe parcursul filmului se dovedeste ca este un simplu asistent manager nemultumit de postul pe care il are, iar Stifler nu reuseste sa-si gaseasca adevarata vocatie, el fiind priceput doar in petreceri nebune.

A doua zi, intregul grup se organizeaza pentru a petrece o parte din zi la plaja.Aici, Oz se intalneste cu Heather , vechea lui iubire , iar Kevin se intalneste cu Vicky.Datorita unei glume proaste facute de catre prietenul Karei,Stifler se razbuna intr-un mod in care numai el stie.

Placinta Americana,Tara Reid

Intregul film este nelipsit de intamplari care mai de care interesante si haioase.Lasandu-si partenerele acasa, decid sa-si petreaca timpul ca intre baieti si astfel ajung pe o plaja.Aici, Jim se intalneste cu Kara,care acum implinea 18 ani si care, datorita ei,se cearta ulterior cu Michelle.Imbatandu-se cu ocazia onomasticii sale, Jim este fortat de catre imprejurari s-o duca acasa, insa fata incepe sa se dea la el, aruncadu-si hainele pe geam. Vazandu-se intr-o astfel de situatie, isi cheama prietenii, cu ajutorul carora reuseste s-o bage pe furis in casa.

Fiind o comedie tipic americana, nu exista un moment care sa nu te faca sa razi, insa dupa cum sunteti obisnuiti si cu primele parti ale filmului, se pune accent foarte mult pe nuditate, existand numeroase secvente.

Dupa intamplarea de aseara, Jim se trezeste complet dezbracat in bucatarie, in fata lui Michelle si a Selenei. Trecand peste aceasta rusine, cad de acord sa mearga impreuna la petrecerea organizata de catre Stiffmeister,hotarand sa-l aduca si pe tatal lui,care reuseste sa se distreze mai bine ca el, impreuna cu mama lui Stifler.Petrecerea se sparge cand soseste politia in urma conflictului pe care Jim il are cu prietenul Karei.

American Pie Reunion 2012

Finalul este unul fericit, la evenimentul organizat cu scopul reintalnirii sosesc toti colegii din promotia ’99.Michelle se impaca cu Jim in urma scandalului, Kevin se intalneste cu sotia sa, care in cele din urma reuseste sa ajunga, Oz se desparte de Mia si ramane cu Heather iar Finch isi gaseste jumatatea in Selena. Singurul care nu avea pereche era Stifler, insa se pare ca razbunarea este dulce , cuplandu-se cu mama lui Finch…:))

Tags: , , , , ,

Categorie: Filme

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 4 = 7