Vila Evergreen – O vacanta cu stil pe Valea Prahovei

| April 23, 2012 | Niciun comentariu

Predeal Vila

Vila Evergreen este o destinatie de vacanta definitivata in 2010 care dispune atat de o arhitectura eleganta cat si de o amenajare interioara moderna. Decoratiunile si facilitatile de ultima generatie aflate in dotare tin cont chiar si de cele mai mici detalii oferind conditii optime de confort atat in camerele, cat si in saloanele si salile acesteia. Este locul perfect pentru a petrece un sfarsit de saptamana alaturi de prieteni sau familie, unde eleganta si stilul se intalnesc pentru a oferi servicii de calitate  cu adevarat ireprosabile .

Capacitatea maxima a vilei este de 36 de persoane si dispune de 10 camere, de o sala de conferinte complet utilata, Natura Bar, cafe-bar, teren de fotbal si o curte generoasa unde veti gasi locuri de joaca amenajate pentru copii, balansoare, terasa,  foisor si grill.

Toate camerele duble includ cel putin un pat de doua persoane, dupa cum urmeaza: 8 camere duble sunt dotate cu fotoliu extensibil (pat suplimentar pentru 1 persoana) si 2 camere duble sunt dotate cu canapea extensibila (pat suplimentar pentru 2 persoane).

Pentru a asigura confortul unei vacante ideale  la munte, vila Evergreen, ofera urmatoarele servicii gratuite: cafe-bar si natura Bar, salon de recreere, salon pentru servirea meselor,  bucatarie proprie deservita de personal calificat, parcare proprie in incinta (10 locuri), foisor amenajat pentru prepararea gratarelor, pastrarea obiectelor de valoare in seiful receptiei,  room-service,  acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente.

Daca sunteti in cautarea unei locatii pentru organizarea unui eveniment de tip business atunci puteti exploata la maxim sala pentru seminarii complet utilata si dotata cu : videoproiector, 5 statii de lucru individuale (pc), legate in retea si acces la internet, imprimanta si  flip-chart.

La parter se gasesc barul si saloanele de recreere care ofera toate conditiile  necesare pentru garantarea unui maxim de confort.  Aici va puteti destinde conversand cu prietenii si familia, uitandu-va la  TV sau ascultand muzica, timp in care cei mici profita de locul de joaca.

Alaturi de numeroasele facilitati deja enumerate, Vila Evergreen, mai ofera: frigider in unitate, fax, ATV, internet wireless, echitatie, teren de sport sispalatorie. Toate camerele dispun de: uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, telefon in camera si TV.

Ceea ce cu siguranta veti remarca si aprecia la aceasta locatie este personalul foarte amabil si serviabil, disponibil la orice ora din zi si din noapte. In caz de vreme nefavorabila, parintii vor putea sa se relaxeze in timp ce copii se bucura de camera de joaca  care dispune de jucarii si Pc-uri. Daca sunteti amatori de fotbal atunci veti fi incantati de terenul de fotbal cu iarba si instalatie de iluminare. In curtea generoasa se mai afla un loc de joaca pentru copii, foisoare unde puteti servi masa atat de la restaurantul propriu cat si un gratar facut de dumneavoastra.

Alegeti sa va petreceti timpul liber intr-o locatie in care se pune pret pe calitate si pe oferirea celor mai bune conditii de cazare turistilor veniti pentru a petrece un week-end sau un sejur reconfortant pe Valea Prahovei. Vila Evergreen este tipul de destinatie pe care o recomanzi cu caldura prietenilor si unde te intorci cu mare drag.

Website: www.vilaevergreen.ro


View Larger Map

Tags: , ,

Categorie: Pensiuni

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 + 7 =