Restaurantul Les Ottomans Bucuresti

| August 30, 2012 | Niciun comentariu

Restaurantul Les Ottomans, amplasat intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, este unul dintre putinele restaurante bucurestene cu specific turcesc care pastreaza savoarea si exotismul autentic al bucatariei traditionale otomane.

Restaurant Turcesc

Localul este gazduit de o eleganta vila in a carei curte se afla terasa ce te invita sa iei masa in compania ritmului alert al vietii urbane, dar daca iti doresti sa iei o pauza de la forfota orasului atunci poti opta pentru un loc in restaurant unde vei descoperi o atmosfera calda, vesela si relaxanta.

Turcesc

Meniul Les Ottomans este variat si cuprinzator. Mancarea este servita in portii generoase, iar preturile sunt considerabil mai mici in comparatie cu alte restaurante bucurestene turcesti. Preparatele sunt foarte savuroase si reusesc sa-ti transmita gustul autentic al culturii culinare otomane. Indiferent daca alegi sa savurezi Mezze sau desert cu fistic, traditionalul Kebab sau placinta cu pastrama, berea Efes sau Ayran, experienta va fi marcata de un exotism seducator. Acest lucru se datoreaza bucatarului si patronului de origine turca. Eforturile acestora sunt canalizate in intregime spre oferirea unei veritabile trairi gastronomice turcesti.

Mancare turceasca

Restaurantul nu se numara printe localurile aglomarate din Bucuresti, dar tocmai acest lucru ii confera un aer intim si familiar. Mancarea este buna, atmosfera placuta, personalul este foarte serviabil si amabil, iar atentia patronului este canalizata in intregime spre multumirea si fidelizarea clientilor sai. Mancarea traditionala turceasca este ridicata la rang de cinste si din acest motiv fiecare fel de mancare se pregateste respectand reteta originala si numai din cele mai proaspete ingrediente. Sunt sanse foarte mari sa fiti rasplatiti cu discount-uri, oferte speciale sau preparate gratis. Totul pentru a completa aceasta autentica aventura turceasca.

Les Ottomans

Restaurantul Les Ottomans este o veritabila oaza de relaxare ce ne rasplateste la fiecare vizita cu preparate turcesti irezistibil de bune. Este locul ideal pentru a evada din rutina si pentru a te rasfata ca un adevarat sultan.

Adresa: Strada Iancu Capitanul nr. 26.

Program: zilnic, 12.00-24.00

Telefon: 0722.600.630

Site: www.lesottomans.ro.

Tags: , , , ,

Categorie: Cafenele, Livrare La Domiciliu, Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


8 − 4 =