Bamboo Club

| January 12, 2014 | Niciun comentariu

 Fiecare oraş din lume are cate un punct de atractie, un loc devenit emblematic pentru turistii din intreaga lume. In Bucuresti, acest loc este Bamboo.

 Infiintat in 2002, Bamboo este primul club ce apartine Grupului Bamboo. Ulterior, Grupul s-a extins si a devenit unul dintre cele mai mari din lume prin deschiderea locatiilor: Bamboo Miami (South Beach, USA), Bamboo Fitness, Bamboo Pool, Bamboo Luxury, Bamboo Ballroom, Le Gaga Bucuresti, Le Gaga Mamaia.

 Clubul Bamboo a devenit, la scurt timp de la deschidere, principala destinaţie de distractie pentru turiştii din întreaga lume si a gazduit, de-a lungul timpului, un numar mare de concerte cu artisti internationali: Ciara, Pitbull, Busta Rhymes, Missy Elliott, Eve, Joe Cocker, Fat Joe, X Zibit, Jay Sean, Nadia Ali, Amerie, Shaggy, Fatman Scoop, Kelly Rowland si multi altii.

 Decorul impresionant, ce se modifica de la an la an, serviciile de exceptie oferite, cat si echipa de dansatori profesionisti a clubului, i-au adus nenumarate premii si distinctii, printre care includerea in reteaua internationala “The World’s Finest Clubs”.

96-2

 

96

 

96-1

 

Bamboo Bucharest (18) 1

Adresa: Str. Tuzla nr 50, Bucuresti

Rezervari: 0726 226 266 / 0723 226 266

Rezervari online: rsvp@bambooclub.ro

Website: www.bambooclub.ro

Email: office@bambooclub.ro

Tags:

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


6 + = 7