NoodlesBar

| March 1, 2012 | Niciun comentariu

Mancare ThailandezaCei care au mancat preparate autentice chinezesti stiu: sunt delicioase! Atat de delicioase, incat orice produs gatit in afara taramului asiatic pare lipsit de savoare, de consistenta. Vei fi uimit sa descoperi acelasi gust incredibil de bun in mancarurile livrate la domiciliu de Noodlesbar. E ca si cum o particica din veritabila bucatarie chinezeasca si-ar gasi loc in farfuria ta, pardon, in cutia plina cu deliciosul preparat care asteapta sa fie savurat cu ajutorul betisoarelor chinezesti.

Oferta este variata si pe gustul tuturor. Orez, taitei, supe, salate, pachetele de primavara, fructe de mare, pui, vita, porc, rata…orice pofta te-ar incerca sigur poate fi potolita printr-o comanda pusa rapid pe site-ul Noodlesbar.  Preturile sunt cele mai accesibile de pe piata si livrare a se face in maxim o ora. Fie ca esti acasa, fie ca esti la birou, preparatele Noodlesbar sunt raspunsul unei mese gustoase, salvarea ta atunci cand nu ai timp sa gatesti sau solutia atunci cand vrei sa-ti impresionezi  jumatatea oferindu-i o cina de neuitat.

Comenzile pot fi puse atat prin intermediul website-ului cat si telefonic. Comenzile online necesita confimare telefonica, lucru care se face imediat de catre o operatoare amabila care impresioneaza prin profesionalism si eficienta.  Mancarea se gateste intotdeauna incepand cu momentul confirmarii si transmiterii comenzii spre bucatarie pentru a furniza praparate proaspete si delicioase. Acesta fiind insasi specificul si adevaratul secret al bucatariei chinezesti: preparate gatite rapid si mereu servite fierbinti. Intervalul de timp necesar livrarii  fiind de aproximativ 40 min-60 min. Plata se face in momentul in care comanda ajunge la client. Curierii sunt extrem de amabili si prezentabili, vazandu-se  clar ca politica Noodlesbar este aceea de a ii selecta si instrui cu mare grija pentru a oferi clientului cele mai bune servicii pana in momentul in care acesta isi primeste comanda.

Urmatorul pas este savurarea mancarii chinezesti pana la ultima imbucatura delicioasa.

Tags: , , ,

Categorie: Livrare La Domiciliu

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 + = 10