Reyna Cafe&Lounge ,Bucuresti,Centru Vechi

| August 15, 2012 | Niciun comentariu

Reyna Club este localizat in Centrul Vechi al Capitalei si isi propune  sa dea tonul petrecerilor din Bucuresti. Clubul va invita sa luati parte la evenimentele sale cosmopolite gazduite intr-un decor  extravangant  si completat de cea mai buna muzica mixata de celebri DJ  autohtoni, dar si internationali.

Acum ai sansa sa redescoperi gustul distractiei in centrul istoric al capitalei si cu siguranta vei remarca pasiunea barmanilor pentru spectacol, talentul animatorilor, claritatea sunetului, confortul serviciilor de parcare si numeroasele promotii  tentante.  Acestea sunt doar cateva  dintre elementele prin care Reyna Cafe&Lounge Bucuresti reuseste sa se diferentieze.

Centrul vechi club Reyna

Reyna este un club modern al carui decor cosmopolit reintregeste imaginea de club urban. Clientela este predominant alcatuita din tineri iar petrecerile se tin lant de joi pana sambata. Aici bunul gust, serviciile de calitate si amabilitatea personalului sunt doar cateva dintre detaliile care il separa de celelalte cluburi din Bucuresti. Conceptul sau de petrecere urbana este cel care  l-a transformat intr-un real succes si singura optiune a celor  mai convinsi clubberi.

Bucuresti club Reyna

Cladirea in care este situat Reyna  poate gazdui petreceri impresionant de mari, de pana la 350 de persoane, spatiul fiind impartit pe doua nivele. Pentru a fi sigur ca prinzi un loc  in serile aglomerate, iti recomandam sa faci o rezervare in prealabil. Altfel risti sa nu mai gasesti  loc nici macar la unul dintre cele doua baruri.

centru vechi club Reyna

Reyna Cafe&Lounge este un mic preview pentru serile de petrecere, oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura in timpul zilei de atmosfera cill-out si de numeroase oferte speciale.

Sloganul sub care si-a facut grandiosul sau debut este „We Start the Party” si acest lucru a fost dovedit de nenumarate ori. Petrecerile Reyna sunt extravagante, spectaculoase si de neuitat. Evenimentele sale aduc in prim plan invitati speciali, showuri impresionante, trupe de dansatori, DJs rezidenti si Flame Bartenders. Fiecare seara este un spectacol unic  care te va cuceri. Nu vei putea rezista dorintei de a te mai intoarce si pentru alte petreceri senzationale.

 CENTRUL ISTORIC, Str. Blanari Nr. 1

Pentru informatii si rezervari, contactati-ne:
Tel: 0722 458 293 ; 0722 207 438

Tags: , , ,

Categorie: Cafenele, Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


2 + = 8