Batman – The Dark Knight Rises

| August 17, 2012 | Niciun comentariu

The Dark Knight Rises

Christopher Nolan incheie trilogia Batman la modul spectaculos. Desi se vorbeste foarte mult, despicat si sceptic despre eventualele implicatii politice ale filmului, The dark knight rises ramane pana la urma un film de actiune foarte bine realizat, structurat si gandit.

Batman the dark knight rises

Christian Bale si Tom Hardy fac un cuplu de forte complet si complex, infruntarea dintre cei doi este, spre deosebire de celelalte parti ale trilogiei, una mai atipica. Aceasta infruntare are loc pe timpul zilei, iar finalul filmului va fi cu siguranta pe placul fanilor, dar si al celor mai putin avizati. Personajele feminine sunt de asemenea foarte bine conturate, Marion Cotillard si Anne Hatthaway formeaza de asemenea un cuplu puternic de forte.

 

Anne reuseste sa dea viata unei Cat woman agile, convingatoare si foarte sexy. Seria Batman in regia lui Christopher Nolan a reusit sa se detaseze net de abordarile precedente (ca de exemplu Batmanul lui Tim Burton din 1989) printr-un element neasteptat in cazul unui film cu supereroi: naturaletea.

Elemente de CGI sunt facute integral de mana omului, Nolan s-a ferit pe cat posibil de tehnica computerizata astfel ca gadget-urile pe care le vedem in film au devenit chiar obiecte de cult, multi fani luptand assiduu pentru obtinerea lui (Batmobilul de exemplu). The dark knight eises este probabil filmul de actiune al verii. Nu-l ratati.


Tags: , , , , ,

Categorie: Filme

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


5 − = 3