The Vintage Pub

| November 3, 2013 | Niciun comentariu

Cauti un loc in care distractia continua  7 zile pe saptamana? Ai chef de o petrecere si nu mai ai rabdare pana sambata? Situat la numai cativa pasi de la intrarea in Centrul Vechi al capitalei, The Vintage Pub este singura adresa de care ai nevoie pentru a fi sigur ca nu te vei plictisi nici o clipa. Aici poti fi sigur ca gasesti oricand muzica de calitate, personal amabil, o atmosfera incendiara si multe petreceri pe gustul tau, organizate cu stil si eleganta.

 vintage 3

E weekend? Perfect atunci, ne putem alatura petrecerii. The Vintage DJ Party isi bazeaza succesul pe talentul DJ-ului de a simti publicul si de a mixa muzica astfel incat toata lumea sa se ridice de pe scaune. Fetele danseaza pe bar? Cu atat mai bine! Toti par cuprinsi de febra muzicii? Inseamna ca se simt bine! Si cum ar putea fi altfel cand la The Vintage Club muzica de calitate este invitatul principal si cel mai de succes ingredient al unei seri incendiare? Cate zile are week-endul? Doua… trei? La The Vintage Club, weekend-ul are chiar patru zile. The Vintage DJ Party incepe vineri seara si continua chiar si luni! Pana marti de dimineata, daca asta e ce iti doresti. La urma urmei, tot ce conteaza este sa te simti bine.

vintage 2

Si daca e marti, ce? Crezi ca marti nu ne distram. La The Vintage Club, petrecerea continua: marti seara poti vedea fetele dezlantuindu-se la Wild Girls Party; miercuri asteapta-te la mii de suprize, caci te duci la Surprise Party, iar joi e seara muzicii live! Cine vine? Numai lume faina. Cine canta? Numele de top ale muzicii autohtone! La the Vintage Club ii poti asculta pe Iris, Holograf, Voltaj si alte band-uri tari din Romania.

vintage 1

Serile calde de vara devin si mai fierbinti cu un party la The Vintage Club, iar din cand in cand poti prinde aici si o petrecere tematica. Fie ca e vorba despre o noapte dedicata iubitorilor de masini de curse, fie ca organizatorii incing atmosfera cu o seara latina sau un can-can in pur stil frantuzesc, la The Vintage Club nu e loc pentru lancezeala. Nici macar gerul iernii nu poate opri entuziasmul amatorilor de distractie care au stabilit deja ca acest club este unul din punctele de reper al vietii de noapte a Bucurestiului.

Muzica rasuna generos, bautura curge, personalul barului te intampina cu drag si te indeamna sa te simti ca acasa. Aceasta este atmosfera generala pe care te astepti sa o gasesti la The Vintage Club in fiecare zi a saptamanii, iar calitatea distractiei de aici a fost deja testata de numerosi fani in aproape patru ani de existenta a clubului.

Strada Smardan, nr. 43, Bucuresti
Telefon: 0743-797-173

Tags: , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 + 3 =