True Social Club

| November 16, 2013 | Niciun comentariu

In ultimii ani, o buna parte din viata de noapte a Bucurestiului se desfasoara in Centrul Vechi. Aceasta zona continua sa fie frecventata atat de tinerii capitalei, cat si de turistii in cautare de distractie. De-a lungul timpului au aparut aici numeroase cluburi: unele au prins la public si au devenit nume de referinta ale vietii de noapte bucurestene; altele dintr-un motiv s-au altul nu au reusit sa capteze atentia publicului.

true-club-2

True Social Club, cunoscut si sub numele de Sufrageria True Club este unul dintre punctele de repere ale Bucurestiului cand vine vorba despre muzica live si distractie pe cinste intr-o companie placuta si o atmosfera familiara. Acestea sunt conceptele pe care s-au bazat membrii „familiei” in urma cu 3 ani, in 2010 cand acest local isi deschidea portile. Gazdele primitoare, precum si atmosfera calduroasa creata de decorul ingenuos sunt ingredientele de succes ale acestui local bucurestean.

Imediat ce ati trecut pragul Sufrageriei True Club veti avea impresia ca va aflati intr-un living room, dar nu intr-unul oarecare, ci intr-o sufragerie cu stil special conceputa pentru a servi nevoilor tale de distractie. La True Social Club te poti relaxa pe canapelele confortabile, poti sta la un pahar de vorba cu prietenii, iar cand atmosfera se incinge, poti trece pe ringul de dans. Bautura nu lipseste niciodata si, indiferent de alegere, poti fi sigur ca vei fi servit cu ceva „True”.

true-club-1

Si pentru ca am vorbit despre familie, trebuie sa spunem ca toti cei care aleg sa petreaca o seara la True Social Club sunt pe maini bune. Printre fondatorii clubului, se numara Alina Toma – galateanca de 27 de ani pe care ati putut-o admira la Vocea Romaniei interpretand hit-ul international It’s a man’s world si pe care ati mai intalnit-o, probabil, si prin alte cluburi bucurestene. Daca vrei sa fii sigur ca o poti asculta, du-te la True Club intr-o joi. O vei vedea pe Alina pe scena alaturi de Doru Isaroiu si grupul True Band. Serile de sambata sunt animate de alti membrii de cinstei ai familiei True Social Club, si anume grupul Emanuel Mirea Band.

 true-club-3

Sa nu crezi ca asta e tot ce poti face in Sufrageria True Club! Ca orice gazde care se respecta, familia True are deseori invitati – alesi pe spranceana. In Sufragerie se organizeaza petreceri rock, nopti de karaoke, seri de teatru, iar uneori va puteti delecta cu show-uri de improvizatie sau stand up comedy. Nume sonore ale muzicii romanesti precum Directia 5, Publika, Vama, Asha, Mihai Margineanu vin din cand in cand sa incinga atmosfera din living room-ul preferat al bucurestenilor. Nici vorba de plictiseala la True Social Club. Te poti duce in fiecare seara fara frica. In plus, daca te faci remarcat de membrii familiei, vei intra in Golden Guestlist, iar surprizele se vor tine lant.

Strada Franceza, numarul 52, Bucuresti
Telefon: 0727 488 087

Tags: ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


5 + 5 =