The Amazing Spider-man

| August 24, 2012 | Niciun comentariu

Film Cinema

Dupa o trilogie care a reusit sa creeze actori-icon ca Tobey Maguire in rolul lui Spiderman a venit randul unui suflu proaspat din partea Marvel. De aceasta data Spiderman este interpretat de tanarul Andrew Garfield ce s-a facut remarcat in filme precum The social network.

O noua franciza nascuta la scurt timp dupa cea a lui Sam Raimi ar putea consitui un risc in industrie si inevitabil apare intrebarea ce ar putea aduce proaspat un nou Spiderman? Noul Spiderman in viziunea lui Marc Webb a reusit sa revigoreze franciza, The Amazing Spider-man fiind ceva mai amuzant, mai friendly si parca mai bine inchegat la nivelul imaginii si povestii. Relatia dintre Peter Parker si Gwen Stacy este construita cu mult mai natural, lucru ce o aduce mai aproape de public.

De asemenea noul Spiderman e incarcat cu ceva mai multa actiune, modalitatea in care tanarul anonim se transforma in supererou are o traiectorie ceva mai antrenanta. Avem parte si de cateva cadre subiective, putem vedea practic prin ochii eroului cum acesta se catara pe pereti si cum pedepseste raufacatorii orasului.

Spiderman 2012

Personajul negativ, The Lizard, este la randul lui ceva mai bine evidentiat decat restul personajelor negative din precedent trilogie a lui Sam Raimi. Pe alocuri filmul poate trece drept prototip si stereotip american, lucru perfect adevarat, insa pare ca reuseste sa fie ceva mai entertaining decat, spre exemplu, block-busterul    The Avengers.

Tags: , , , ,

Categorie: Filme

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


− 1 = 5