Restaurant 1001 Nopti Bucuresti

| June 3, 2012 | Niciun comentariu

Restaurantul cu specific  libanez, 1001 Nopti, este situat in centrul capitalei, dar nu in sufocantul centru istoric.  Este atat un restaurant cat si un bar&lounge in care rafinamentul estetic si gastronomic  fuzioneaza cu marea grija aratata fata de fiecare client care paseste in aceasta lume libaneza  de poveste .

1001 nopti restaurant libanez

Ambianta din 1001 Nopti este una rafinata, insotita de servicii ireprosabile, de bauturi si cocktailuri pe care nu multi au sansa sa le incerce, de sound-ul buddha-bar care reda o atmosfera exotica si relaxanta, a unui loc unde stilul si orientalul se impletesc intr-o armonie perfecta.

Gastronomia libaneza este adepta alimentatiei sanatoase, caracterizandu-se prin influente mediteraneene, print-o sinergie de fructe, legume, peste proaspat si fructe de mare. Grasimile animale fiind evitate de catre libanezi care in general prefera puiul in defavoarea altor tipuri de carne. Restaurantul 1001 Nopti este un spatiu in care domneste luxul palatelor regesti, intimitatea unui camin primitor si comfortul unui local sofisticat. Aici poti savura cele mai rafinate preparate libaneze si sa le indulcesti cu parfumul vinurilor innobilate de vreme, care fac parte din colectii distinse.

Restaurant 1001 Nopti

Designul interior al cladirii pare desprins dintr-o frumoasa poveste orientala, in care oricine poate incerca capriciile traiului fastuos si luxos al curtilor regale. La intrare te poti bucura de serviciile unui valet pentru parcarea masinii personale, apoi esti insotit la masa de catre o hostessa mladioasa, care-ti zambeste frumos si te invita sa profiti din plin de serviciile personalului din sala instruit sa-ti completeze aceasta boema experienta libaneza. Nu vei fi servit doar de un ospatar, o veritabila echipa de oameni se vor mobiliza pentru a-ti asigura comfortul pana la cel mai mic detaliu. Vei fi surprins sa vezi cum unul dintre ospatari iti va aseza pana si servetul pe genunchi.

Atmosfera in restaurantul 1001 nopti  se caracterizeaza prin detalii somptuoase si impunatoare, designul interior, aranjamentul mesei, atitudinea personalului, muzica ambientala, calitatea tacamurilor si a serviciului de masa, totul iti da impresia, care iti este confirmata continuu, ca esti cea mai importanta persoana din incapere.

Dupa ce te-ai ospatat cu delicioasele preparate libaneze, esti invitat la etaj, in lounge, pentru a te relaxa in compania unei narghilele, a unui cocktail sau a unei cafele, stand intr-o pozitie comoda si ascultand o muzica chill. Te poti bucura de acest rasfat pret de cateva zeci de minute sau chiar de cateva ore. Sincer, nu-ti vine sa parasesti acest spatiun boem in care domnesc luxul si relaxarea.

Cam atunci cand bate ceasul ora doisprezece noaptea, muzica se schimba, transformand atat locul cat si starea ta de spirit. Lounge-ul se preschimba in Club. Oboseala dispare brusc si simti cum noaptea abia incepe. Intreaga atmosfera de club nefiind deloc istovitoare, ci mai degraba energizanta.

1001 Nopti este mai mult decat un simplu restaurant, este un concept inovator pentru clientela bucuresteana.  Este gandit ca un spatiu complex, un restaurant libanez cu mancare si servicii de inalta calitate, si un lounge club pentru rasfat intr-o atmosfera orientala.

 Contact

Strada Ion Brezoianu nr 18

0746.17.11.11

office@1001-nopti.ro

http://www.1001-nopti.ro

Comanda Online

Tags: , , ,

Categorie: Cafenele, Livrare La Domiciliu, Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 2 = 5