Cleopatra Stratan Concert Bucuresti 1 Iunie 2012

| May 26, 2012 | Niciun comentariu

Concert Cleopatra Stratan bucuresti

De 1 iunie, Ziua Internatională a Copilului,  Cleopatra Stratan le-a pregatit un cadou special tuturor copiilor cuminti. Vineri, la ora 19:00, in Sala Palatului din Bucuresti, micuta solista va lansa un nou album intitulat “Melodii pentru copii“.

La ora actuala, Cleopatra, este cea mai tanara interpreta de succes dinRomaniasi detine deja 6 recorduri mondiale si 3 premii MTV. Vanzarile sale record i-au adus 2 discuri de platina si 3 de diamant. Cu totii ne amintim de succesul pe care l-a avut cu piesa “Ghita“, care s-a mentinut in topurile muzicale romanesti saptamani intregi si care este cu siguranta piesa care totodata a lansat-o si consacrat-o pe micuta cantareata. Multi dintre noi inca ne mai trezim fredonand celebrurile versuri ale acestui simpatic hit.

Cleopatra Stratan Concert bucuresti

Iata ca a venit momentul sa ne uimeasca cu un album dedicat zilei internationale a copilului. Astfel, de ziua lor, Cleopatra Stratan ii invita pe toti copilasii, la Sala Palatului pentru a pasi intr-o lume de basm creata si cantata de aceasta special pentru ei. Artista va interpreta atat piese celebre precum “Ghita” sau “Numar pan’ la Unu” precum si piesele care fac parte din noul material discografic.

Adevarata surpriza a evenimentului este o excursie la Disneyland Paris. La sfarsitul concertului Cleopatra va extrage castigatorul unui sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris. Fericitul castigator o va insoti pe artista si pe restul familiei Stratan in magica lume Disney, la inceputul lunii iulie. Pentru a participa la extragere trebuie doar sa cumperi un bilet la concert si sa fii prezent la Sala Palatului in seara evenimentului. Nimic mai simplu.  O adevarata tentatie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Preturile biletelor pentru concertul pe care Cleopatra Stratan il va sustine la Sala Palatului din Bucuresti variaza intre 30 lei si 120 lei, in functie de amplasarea locurilor in sala.

Puteti cumpara biletele din reteaua Eventim, dar si online pe www.eventim.ro.

Tags: , ,

Categorie: Evenimente, Pentru Copii, Timp Liber

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 − 5 =