Gaia Club

| March 6, 2012 | Niciun comentariu

poza gaia bucurestiGaia Boutique Club este un club select, cum ar spune unii ‘ultima fita’ in materie de localuri de noapte, un loc excentric  in care poti asculta muzica buna si savura bautura la un pret piperat si nu in ultimul rand intr-un décor glamour.

Nu este  foarte mare, insa este clar un club elitist adresat tuturor varstelor ,unde intrarea este minim50 lei pentru domni, iar doamnele beneficiaza de intrare gratuita in anumite seri. Rezervarea unei mese normale este cel putin 250 lei. Desigur, poti opta pentru rezervarea unei mese VIP sau pentru a servi o sticla de sampanie scumpa pentru care preturile pornesc de la 700 lei/sticla.

Preturile pentru bauturi sunt mari: 10 lei o apa, 15 lei un suc sau 25 lei o vodka . Ceea ce Gaia Boutique Club aduce nou in materie de bauturi este un barman de renume specializat in prepararea de cocktailuri, de aici si preturile foarte mari pentru un cocktail: 25-30 lei.

Muzica pe care o regasim aici este o selectie foarte buna a hiturilor actuale , dar si techno, house, rave. Cele din urma se difuzeaza dupa ore mai tarzii. In deschidere fiind prezente doar hiturile care constituie un start muzical usor de digerat pentru clientela localului.

Mai nou, Gaia Boutique Club, prin organizarea unor evenimente  tematice excentrice incearca sa se diferentieze vizibil de celelate cluburi de acest gen. Se remarca serile tematice Gaia Privee(erotic), Le Bal des Vampires(mister si intuneric provocator) si Scent of a Woman(parfum si feminitate).

Inghesuiala si ventilatia proasta reusesc sa sumbreasca imaginea de club cochet destinat unei clientele elitiste si ne reaminteste de faptul ca este un simplu club bucurestean glam, fara elemente distinctive. Un loc in care se aduna cei ce dispun de un buget generos si care sunt In cautare de distractie de calitate intr-un mediu excentric

Date de contact:

Str. Tarmului Nr. 19, Sector 1

0723610933

http://www.gaiaboutiqueclub.ro

gaia.boutiqueclub@gmail.com

Tags: , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


5 + = 10