Player Summer Club Bucuresti

| July 19, 2012 | Niciun comentariu

Clubul Player este amplasat intr-una dintre cele mai selecte zone ale Bucurestiului si este ultima tendinta in materie de clubbing. Datorita ascensiunii rapide pe care a avut-o acesta a devenit peste noapte preferat de catre cei mai pretentiosi clubberi ai Bucurestiului.


Recent modernizat si decorat cu elemente de influenta venetiana, ale Imperiului Roman si ale modernismului californian., clubul, isi defineste cu claritate o clientela ultra selecta printr-un mix de succes care include mult stil, bun gust, servicii exclusiviste si un spatiu imens de petrecere. Desi intotdeauna neincapator, se bucura de o suprafata de peste 2000 de metri patrati, permitand lejer un numar de 2500 de invitati. Nu poti rezista tentatiei celor mai senzationale petreceri cu muzica buna, animatoare profesioniste si DJ consacrati care insufletesc atmosfera. Intreaga echipa Player este dedicata si implicata intens in realizarea acestor grandioase petreceri care reusesc sa ne surprinda de fiecare data.


The Player Summer Club este o alta lume, o lume de petrecere, muzica si distractie in care tu esti rasfatatul, in care o data ajuns nu iti vei mai dori sa pleci niciodata. Este locul ideal pentru noptile calduroase de vara. Este locul unde te poti rasfata si uita de canicula de afara. Aici poti evada din toropeala sufocanta a Bucurestiului pentru a te racori in piscina exterioara.

Asa cum este normal sa se intample in cazul oricarui club de renume, The Player Summer Club, este aproape mereu plin si din acest motiv va sfatuim sa va faceti o rezervare din timp. Ideal ar fi cu minimum doua saptamani inainte. Aici puteti sa petreceti atat consumand bauturi fine si cocktailuri exotice, cat si comandand mancare din meniul destul de cuprinzator. Preturile sunt putin mai mari decat in alte cluburi bucurestene, insa sunt justificate de amploarea conceptului de petrecere estivala pe care o promoveaza si aplica cu succes.

The Player Summer Club este destinatia de petrecere ideala pentru cei care cauta distractie, muzica buna, servicii de calitate si totul intr-o atmosfera si intr-un decor elitist.

Orar de funcţionare:

Luni: 10:00 – ultimul client

Marţi: 10:00 – ultimul client

Miercuri: 10:00 – ultimul client

Joi: 10:00 – ultimul client

Vineri: 10:00 – ultimul client

Sâmbătă: 10:00 – ultimul client

Duminică: 10:00 – ultimul client

Str.Primo Nebiolo nr.1, 011349 Bucuresti

0720.734.734

E-mail: player@theplayer.ro

Tags: , , , ,

Categorie: Cluburi, Timp Liber

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


− 4 = 1