Ghost Rider – Spirit Of Vengeance

| April 13, 2012 | Niciun comentariu

Filmul Ghost Rider

Pentru cei care isi doresc sa iasa din sfera umanului,Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance, este unul ideal, supranaturalul fiind prezent pe tot parcursul filmului datorita calaretului fantoma.Realizat in Romania si avandu-l in rolul principal pe Nicolas Cage, filmul reprezinta continuarea primei parti,in care Johnny Blaze isi vinde sufletul diavolului pentru a-si salva tatal, aflat in pragul mortii.

Imortalitatea pe care o dobandeste, impreuna cu puterile pe care le detine, le considera un blestem si hotaraste sa se izoleze de restul lumii, incercand sa tina in frau demonul pe doua roti.Contactat de catre Moreau, unul dintre componentii ordinului religios , Johnny decide sa sara in ajutorul lui Danny, un pusti in varsta de 10 ani, in schimbul eliberarii propriului suflet.

Blaze trece prin multe incercari, impreuna cu Danny si mama sa Nadya, care si ea la randul ei facuse un pact cu satana.Pentru a trai ii face un copil diavolului, oferindu-i posibilitatea de a se reintoarce pe pamant sub forma umana.Insa, ca tranzitia sa aiba loc, are nevoie de Danny pentru a completa un intreg ritual.

Pentru ca baiatul sa ajunga la el, il trimite pe Roarke Carrigan,unul dintre slujitorii sai , pe care il transforma  ulterior intr-un demon numit Blackout, pentru a se lupta cu Blaze.

Finalul este unul surpinzator si total neasteptat ,Johnny  Blaze transformandu-se cu ajutorul lui Danny,dintr-un demon  in ingerul dreptatii.

Filmul a avut premiera pe 24 februarie anul acesta si a avut parte de o notorietate foarte mare , probabil datorita faptului ca multi actori romani au participat la realizarea lui.

Tags: , ,

Categorie: Filme

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


2 + = 4