TED – ursuletul de plus vorbitor

| August 27, 2012 | Niciun comentariu

TED

Ted este un ursulet de plus vorbitor, o descriere ce ar putea pune acest film in categoria filme/animatii pentru copii si adolescenti, dar cand Ted incepe sa tina discursuri filosofice, sa injure, sa fumeze iarba si sa agate vanzatoarea de la supermarket parca audienta filmului devine cu totul alta.

Ted a fost alaturi de John (interpretat de Mark Wahlberg) din copilarie si cu toate ca John s-a mutat cu prietena lui, Ted continua sa fie omniprezent si sa intervina fara de voia lui in sanul relatiei dintre cei doi.

Filmul este insa detul de neomogen, secventele in care Ted este prezent fac tot deliciul filmului, sunt pline de umor si uneori chiar sadice, iar in portiunile in care nu avem de-a face cu ursuletul de plus, filmul aluneca usor dar sigur pe panta plictisului.

TED

Cu toate neomogenitatile si lasand la o parte siroposul final, Ted este o comedie varatica fresh si racoroasa, e un film despre un soi de prietenie ciudata si hibrida, iar iubitorii de muzica buna vor avea parte si de un mini concert Norah Jones.

Tags: , , , ,

Categorie: Filme

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


− 5 = 1