Meat Me Fast Food Bucuresti

| June 5, 2012 | Niciun comentariu

Meat Me este un  fast-food  elegant, care impresioneaza placut prin simplitatea decorului interior, prin curatenia  si perfecta imbinare a elementelor de design si  estetica. Este locul unde poti incerca  preparate grecesti sau binecunoscutul kebab, dar si salate satioase.

Atat datorita  specificului meniului cat si a gustului veritabil al specialitatilor oferite, o mica parte din fascinanta cultura greceasca isi gaseste loc in inimile  noastre. Este un mix foarte reusit de bistro cu fast-food, de unde iti poti lua in  fuga ceva la pachet, sau unde poti manca pe indelete o portie de pui la gratar, shaorma, salata, frigarui sau gyros.

Shaorma Meat Me

Nu poti sa ajungi la Meat Me si sa nu remarci amabilitatea impresionanta a patronului si a angajatilor care impreuna isi canalizeaza toate eforturile si atentia spre oferirea celor mai bune servicii de servire, dar si a celei mai proaspete si savuroase mese luata in oras. Eforturi care se si materializeaza. Restaurantul grecesc  este intr-adevar un exemplu pentru fast-foodurile bucurestene. Este curat si aerisit, ofera cele mai bune specialitati grecesti din oras si la cele mai bune preturi, si toate acestea insotite de servicii de servire  ireprosabile.

Frigarui Meat Me

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor sai, restaurantul  Meat Me, ofera si servicii de livrare la domiciliu. Acum indiferent daca esti acasa sau la birou poti servi apetisantele preparate grecesti comandandu-le telefonic  sau online.  Livrarea se face rapid si eficient, indiferent de zona in care te afli. O data ce comanda a fost confirmata se trimite la bucatarie pentru a fi pregatita de adevarati maestri ai bucatariei grecesti. Dupa cateva minute specialitatile sunt gata pentru a fi expediate, iar in mai putin de 40 de minute mancarea soseste la usa ta.

Meat Me Gyros

Alege restaurantul care pune pret pe calitatea produselor si serviciilor sale. Un restaurant ce ofera cele mai gustoase preparate grecesti din oras la cele mai bune preturi.

Ne puteti gasi in : – Bd-ul I.C. Bratianu- Sector 3, Bucuresti, vizavi de Magazinul Cocor.

PROGRAM LIVRARI :

LUNI – VINERI : 10 – 22     021.315.11.61   E-mail : meatme@meatme.ro

0785.79.79.87

0726.510.540

Tags: , , ,

Categorie: Livrare La Domiciliu, Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 2 = 4