Expozitie Kidex Romexpo 31 mai 2012- 3 iunie 2012

| May 25, 2012 | Niciun comentariu

Expozitie Kidex Romexpo BucurestiKidex  da startul distractiei de vara pentru cei mici. In perioada 31 mai – 3 iunie 2012, la Romexpo in Pavilionul Central, are loc cel mai vesel targ organizat vreodata. Sunt asteptati toti copiii insotiti de parinti si bunici pentru a lua parte la aceasta lume de poveste. In cele patru zile vom incanta micutii cu numeroase surprize, cu produse dinamice si interactive care le vor stimula simturile si imaginatia.

Pentru toti cei care doresc sa le ofere celor mici un sfarsit de saptamana distractiv si antrenant, ne-am pregatit cu o multime de surprize, spectacole si concursuri cu premii consistente. Atat viitoarele mamici, cat si tinerii parinti vor putea sa fructifice aceasta experienta cu o sesiune serioasa de cumparaturi, firmele participante anuntand deja oferte speciale si discount-uri considerabile, disponibile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Astfel, Kidex, celebreaza Ziua Copilului intr-o atmosfera feerica adresata viitoarelor mamici, copiilor cu varste cuprinse intre 0 -7 ani, tinerilor parinti si bunicilor deopotriva.

Micutii vor adora atmosfera de sarbatoare, veselia participantilor si entuziasmul vizitatorilor. Este un bun prilej pentru a lega noi prietenii cu copiii de aceeasi varsta, de a interactiona in cadrul jocurilor si concursurilor, de a admira proiectiile de film si spectacolele inedite. Pentru parinti va reprezenta o sursa de informare in materie de produse, inovatii si tendinte pentru copii.

Expozitional Romexpo va oferi, pe langa o gama variata de produse si servicii, un program bogat de evenimente conexe din care nu vor lipsi: concursuri cu premii, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiectii de film, spectacole inedite in interpretarea unor grupuri de copii, clovni si personaje de poveste, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii prilejuita de sarbatorirea Zilei Copilului. De asemenea, din program nu vor lipsi prezentarile de moda pentru copii si viitoarele mamici organizate de catre firmele expozante care vor lansa cu aceasta ocazie colectiile de vara.

De 1 iunie serbeaza Ziua Copilului in cadrul celui mai complex targ pentru copii, un spatiu de basm atent conceput pentru a transforma aceasta experienta intr-una unica si distractiva atat pentru micuti, cat si pentru parinti.

Tags: , , , ,

Categorie: Evenimente, Pentru Copii, Timp Liber

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


8 + = 12