Ferma Animalelor

| May 16, 2012 | Niciun comentariu

Ferma Animalelor este o destinatie ideala pentru familiile cu copii care doresc sa se relaxeze in aer liber oferindu-le micutilor activitati  educative si distractive pentru a descoperi lumea fascinanta a animalelor domestice.

Pe o suprafata generoasa de circa 1 ha copiii vor putea sa exploreze pe rand animalutele prietenoase, sa le hraneasca, sa se joace cu ele , sa calareasca poneii sau sa-si serbeze ziua de nastere alaturi de prieteni si de dragalasele necuvantatoare.

Toate activitatile au loc exclusiv in aer liber, ferma, fiind intr-o continua dezvoltare si optimizare pentru a ajunge in stadiul construirii  zonelor acoperite in care cei mici vor putea sa cunoasca animalele domestice pe tot parcursul anului. Se vede clar ca obiectivul acestei locatii este acela de a crea o ambianta echilibrata intre aspectele rurale, educationale, de agrement si nu in ultimul rand de distractie. Aici, copiii pot sa invete cateva notiuni de baza despre fiecare animal in parte, sa se plimbe cu poneii, sa vada cum se mulge o vacuta, sa dea mancare la caprite, iepurasi, sa se bucure si sa se joace intr-un loc special amenajat si bine securizat sau sa isi serbeze ziua de nastere.

Copiii sunt fascinati de animale si pentru ei interactiunea cu acestea reprezinta o experienta foarte placuta plina de veselie si surprize. Ferma animalelor pune in aplicare conceptul de succes “farm park” atat de exploatat in tarile vestice. Este un loc unic in Romania, in care copiii cu varste intre 2 si 8 ani pot petrece momente fericite  alaturi de familie, colegi si prieteni.

Numeroase scoli si gradinite organizeaza excursii cu rol educational pentru a vizita  aceasta locatie, oferindu-le elevilor sai o alternativa exclusiva la programele educationale existente.

Ferma Animalelor este o afacere de familie, apartinind familiilor Petcu si Manea. Este amplasata in apropierea Fermei de Lapte Pantelimon (www.fermadelapte.ro), fiind o noua latura a activitatii acesteia. Ferma de Lapte functioneaza de mai mult de 35 ani, fiind una din fermele de elita ale Romaniei. Locul este perfect pentru ca cei mici si cei mari sa petreaca momente de neuitat in compania prietenilor necuvantatori.

Date de Contact:

SC Agroindustriala Pantelimon SA (Ferma Pantelimon)

20, Str. Sfantul Gheorghe, Pantelimon, Judetul Ilfov

Tel.: 0735 309 175

Tel.: 0725 921 629

E-mail: info@fermaanimalelor.ro

View Larger Map

Tags: , ,

Categorie: Pentru Copii

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


6 + = 15