El Dictador

| March 5, 2012 | Niciun comentariu

el dictador Sfantu Dumitru

Adresa: Str. Sf. Dumitru nr. 3

E-mail: office@eldictador.ro  Tel.: 0729 041 043

Website: http://www.eldictador.ro

El Dictador, este al patrulea club din Bucuresti deschis sub marca de succes El Comandante si care se remarca in mod inedit ca fiind un veritabil club-muzeu al dictatorilor secolului XX. Este gandit si impartit ca un spatiu labirint aflat in subsolul unei case vechi de 150 de ani pozitionata in inima centrului vechi, vis-à-vis de Teatrul de Comedie.

Labirintul dictatorilor este construit asftel: la intrare se afla barul decorat cu cateva sculpturi impresionante ale lui Marius Leonte, iar din acesta se intra in celelalte camere, fiecare dedicate cate unui dictator. Peretii sunt decorati cu portrete ale lui Ceausescu, Lenin, Castro, Pinochet si Mao, dar si cu fotografii-documente istorice ale acestora la evenimente oficiale. Intregul decor este inedit si remarcabil.

Muzica impresioneaza placut printr-o selectie remarcabila de melodii specifice anilor’30-’40,  swing, jazz, hituri atat vechi cat si actuale, de cele mai multe ori remixate. O sa fii placut surprins sa auzi chiar si melodii precum  Kalinka sau Cavalcada Valkiriilor lui Wagner .Este ceea ce se poate cataloga simplu ca fiind muzica buna, de calitate.

El Dictador se mai remarca si prin serile tematice in care fiecare detaliu ce tine de decor, muzica si animatori este dus la extrem, dar in cel mai bun mod posibil. Chiar si in ianuarie te poti bucura de caldura verii pasind in club si inca de la intrare vei remarca sezlongurile, nisipul auriu  de pe podea sau colacul de la gatul animatorilor intr-o seara cu tematica “Summer in January”. Adevarati actori vor fi prezenti pentru a interpreta rolul unei mumii sau al Cleopatrei in seara tematica “Egipt”. El Dictator ia in serios fiecare proiect tematic si reuseste sa impresioneze de fiecare data.

Spre deosebire de alte cluburi din Bucuresti, El Dictador are un sistem de ventilatie  foarte bun si desi este la fel de aglomerat ca oricare alt local de genul acesta ,nu vei resimti caldura  sufocanta si fumul de tigare inecacios.

Este frecventat mai ales de tineret in cautare de muzica buna, de distractie de calitate si de preturi medii pentru bautura, accesibile oricarui buget. Nu ai nevoie de rezervare pentru a sta la masa, insa in serile aglomerate  este de preferat sa iti faci o rezervare pentru a fi sigur ca prinzi una libera. In mod normal nu se plateste intrarea.

Tags: , , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


8 + 6 =