Oldies

| March 3, 2012 | Niciun comentariu

Petreceri cu spirite tinere pe ritmurile muzicii vechi

 Situat la subsolul unui imobil la coltul strazilor Academiei si Campineanu, clubul Oldies este un reper important al peisajului bucurestean. Acesta este locul unde muzica buna si atmosfera placuta isi dau intalnire in fiecare weekend. Spre deosebire de alte cluburi din Bucuresti, Oldies si-a creat, inca de la inceput, un stil unic, pe care l-a pastrat de-a lungul anilor. De aceea, acest club este vizitat cu placere la sfarsitul fiecarei saptamani de iubitorii de muzica retro ai capitalei.

 „Muzica veche, spirit tanar” este motto-ul cu care organizatorii petrecerilor saptamanale isi intampine clientii. Intr-adevar, serile din clubul Oldies sunt acompaniate de ritmurile anilor ’70, ’80 si ’90. Hituri care nu au fost niciodata date uitarii incing spiritele pe ringul de dans si incanta urechile celor care prefera sa ramana pe canapelele comfortabile ale separeurilor alaturate. Ceea ce uimeste, probabil, un nou venit, este varietatea varstelor. Playlistul mixat de DJ-ul casei, Florin Radu ii satisface pe toti cei care apreciaza muzica de calitate. Tinerii de azi au sansa sa se familiarizeze cu liniile melodice care au dominat a doua jumatate a secolului trecut. Cei ce si-au trait tineretea in acele decenii revin cu placere intr-un loc care le permite sa asculte muzica amintirilor lor si sa danseze ca altadata.

 Desi ingredientul principal al distractiei sunt cunoscutele cantece ale Madonei, Tinei Turner sau ritmurile specifice grupului ABBA, muzica nu este singura atractie a clubului Oldies. Coctailuri clasice si combinatiile exotice sunt preparate de cei doi barmani profesionali si distribuite de cele trei ospatarite neobosite tuturor petrecaretilor care trec pragul acestui lacas al distractie prin excelenta. Nici prea multa lumina, nici prea intuneric – asta ar fi descrierea potrivita pentru ambianta de la Oldies, iar decibelii sunt tinuti sub control de sistemul de sunet performant al localului.

 Romania fiind una dintre putinele tari europene in care fumatul este inca permis in locurile publice, fumul tigarilor este de multe ori o problema a tuturor localurilor supra-aglomerate. Nu si la Oldies si asta nu pentru ca oamenii care prefera muzica veche fumeaza mai putin, ci datorita bunei functionari a instalatiei de ventilare a aerului. Pe scurt, toate criteriile pentru a petrece o seara perfecta sunt indeplinite.

Adresa: str. Ion Câmpineanu, nr.16, Sector 1, Bucureşti

Contact: +40 723 666 551   office@cluboldies.ro

Program: Joi 18:00 – 02:00, Vineri si Sambata 22:00 – …., Duminica inchis.

Tags: , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


6 − = 4