Robin Hood Pub

| March 17, 2012 | Niciun comentariu

Robin Hood Pub este un loc dedicat distractiei si petrecerilor.Desi poarta sigla unui pub, noptile sunt animate de catre un dj, astfel incat subsolul se transforma intr-un club mai restrans, in care domina muzica buna, propice serilor dansante. Spatiul nu este unul foarte incapator,insa  acesta ofera o atmosfera intima,pentru a te putea distra alaturi de prieteni, fara vreo inhibitie.

Personalul este unul calificat, pregatit sa-ti satisfaca orice dorinta, fiind intotdeauna atenti la clientii sai si la dorintele acestora.Barul este locul unde se pregatesc in mod spectaculos cele mai tari cocktailuri, fiecare avand show-ul lui specific, astfel incat esti tentat sa le incerci pe toate.De asemenea, in ceea ce priveste preturile, acestea sunt unele moderate, specifice centrului vechi.Cu doar 25 de lei, poti savura un shot “ Flame in Lambourghini” , insotit de un spectacol incendiar care va atrage atentia tuturor.
Robin Hood Pub , reprezinta puntea care face legatura dintre petrecerile prelungite si minunatele aventuri nelipsite de peripetii ale haiducului.

Pub’ul ofera numeoase seri tematice, pentru a fi pe placul tuturor, astfel incat, sa poti alege evenimentul care consideri ca te reprezinta cel mai mult.Ca multe alte localuri si acesta are un facebook,pe care posteaza periodic fotografiile inedite efectuate pe durata evenimentelor,de catre fografi profesionisti, angajati de catre local.Astfel, toti prietenii tai vor afla cat de bine te-ai distrat.

Acest pub, iti ofera totodata posibilitatea de a savura o cafea sau de a-ti lua micul dejun.Iti poti incepe dimineata intr-o atmosfera placuta , savurandu-ti comanda atat in cadrul localului cat si pe terasa acestuia.

Strada Gabroveni 19 – Centrul Vechi

Mon – Thu: 11:00 am – 2:00 am
Fri – Sat: 12:00 am – 6:00 am
Sun: 12:00 am – 2:00 am

0736.654.330

Tags: , , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 − = 8