This Means War – Să Fie Război!

| March 16, 2012 | Niciun comentariu

Sa Fie Razboi

 Triunghiul amoros e poate unul dintre cele mai vehiculate subiecte în cinematografia americană şi nu numai. De data aceasta victimele acestei geometrii amoroase sunt Reese Witherspoon (pe care o ştim din Legally Blonde), Tom Hardy (un actor ce se remarcă tot mai pregnant în ultima perioadă jucând în filme foarte bine cotate ca Warrior sau Bronson) şi Chris Pine (care s-a remarcat la randu-i în filme ca Star Trek-2009 și Unstoppable).

 Jocul actoricesc este realmente un joc, o joacă, astfel că cei doi bărbaţi, doi agenți CIA, se luptă pentru a o cuceri pe blonda Lauren (interpretată de Reese Witherspoon), purtând un soi de război pueril, dar amuzant, situat cumva la granița dintre prietenie și galanterie. Această așa zisă luptă pentru cucerirea femeii este de fapt un schimb echitabil si politically correct de pumni și replici între cei doi protagonişti masculini. Finalul e previzibil și destul de moralist, însă carisma actorilor este suficientă pentru a nu transforma filmul într-unul plicticos.  Surprinzător, în ciuda torentului de clișee, filmul reușește să fie dinamic și pe alocuri destul de didacticist, astfel că la un moment dat în dialogul personajelor sunt strecurate filmele lui Alfred Hitchcock sau muzica lui Sade.

 Per total nu este nu film deranjant, chimia personajelor reușește să ridice involuntar valoarea filmului lucru ce îl transformă în alegerea perfectă pentru o zi de weekend.

Tags: , ,

Categorie: Filme

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


1 + = 2