The Silver Church Club

| April 11, 2012 | Niciun comentariu

Bucuresti

The Silver Church Club este  in prezent unul dintre cele mai rezonante  nume in materie de cluburi si spatii de evenimente din Bucuresti. Dupa un lung  sir de evenimente organizate pe parcursul a mai bine de 3 ani de zile, clubul amplasat pe Calea Plevnei nr. 61 la parterul Casei de Cultura a Studentilor „Grigore Preoteasa”, constituie  spatiul preferat de distractie  pentru sute de mii de tineri bucuresteni. Datorita decorului si a arhitecturii cu tenta gotica este locul ideal pentru concerte live, evenimente  de tip corporate si petreceri glamour.

Ceea ce The Silver Church Club  aduce nou in materie de evenimente este organizarea si gazduirea a  o multime de evenimente  de mare amploare care implica predominant concerte ale unor formatii si artisti renumiti pe plan international, multe dintre ele fiind sold-out la foarte putin timp de la scoaterea biletelor spre vanzare (Vonda Shepard, Bloodhound Gang, Marky Ramone, Yann Tiersen, Haggard, Anathema, Paul Gilbert, The Parlotones, Umbra et Imago, Jojo Mayer & Nerve, DJ Ravin & Damian Draghici, Combichrist, Sabaton, British Sea Power, Coldplace, prima editie de succes european a festivalului de muzica neo-folk Dark Bombastic Evening, Eric Martin etc).

Muzica pe care o intalnim in The Silver Church Club este: alternative, punk rock, hard rock, progressive, post rock, balkan, folk rock, 90’s classics, funk, all time favorites, charts, reggae, funk, classics.

La parterul clubului avem scena de dimensiuni considerabile, barul, o scara in spirala care duce la etaj, garderoba, iar in spate toaletele. Designul se caracterizeaza printr-o pronuntata tenta gotica: arcele frante de catedrala, luminate de candelabrele sclipitoare (cu influente rococo), insa intalnim si foarte multe elemente  glam,  spre kitch, cum ar fi canapelele solide  argintii, draperiile de catifea neagra cu ciucuri argintii, desenele  florale  stilizate si oglinzile cu rame pretentioase argintii de pe pereti.

In continuare observam elemente care incearca sa reintregeasca imaginea religioaso-gotica: barul e decorat cu 2-3 sfesnice cu lumanari rosii, iar peretii sunt  pictati cu siluete argintii, incoronate de cate un halou rosu.

In ciuda aerului pretentios si a decorului high class, preturile sunt incredibil de mici: o bere 5-6 lei si cocktailurile  11 lei. Dovada ca The Silver Church Club este un loc destinat distractiei de calitate chiar si cu un buget modest.

Barmanii la patru ace, imbracati in uniforma neagra, jongleaza prin aer cu mixere de cocktailuri si impresioneaza atat vizual prin showul pe care-l pun in scena, cat si gustativ prin delicioasele cocktailuri pe care le prepara.

Nu are rost sa mai comentam mult designul pentru ca per total este foarte reusit. Se vede ca a reprezentat o investitie serioasa de atentie, timp si bani. Singurul lucru nefavorabil este amplasarea clubului, in Casa de Cultura a Studentilor unde lipsa de curatenie de la etaj contrasteaza cu imaginea sa de trendy cool, nepotrivita unui club din casa de studenti, ci mai degraba unui club glam pretentios.

Date de contact:

Plevnei 61

0723 379 026 (intre 14.00 si 20.00)

office@tscarena.ro

www.tscarena.ro/tsca

Tags: ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


2 + = 8