Restaurantul Avantgarde

| April 9, 2012 | Niciun comentariu

Cochet si elegant, restaurantul Avantgarde, se ridica la inaltimea celor mai exigente standarde in materie de arta culinara, dar si de design si estetica. Situat la etajul noua al hotelului Tulip Inn, de pe strada Nerva Traian, este un local sofisticat, ideal pentru un pranz de afaceri sau pur si simplu pentru o masa relaxanta in oras.  Este locul in care ai intregul oras la picioarele  tale si de unde poti admira o priveliste cu adevarat impresionanta.

Imediat ce iesi din lift, pasesti in decorul elegant si familiar al restaurantului. Se aseamana foarte mult tuturor restaurantelor bucurestene de acest gen, dar diferenta realmente avantgardista o fac locatia si privelistea. Asa ca va recomandam sa cereti o masa cat mai aproape de fereastra pentru a va bucura de esenta acestui local. Desi arata a restaurant elegant si scump, nu este deloc asa. Preturile sunt mai mult decat accesibile  si ai parte chiar si de mici detalii demne de un restaurant de lux, cum ar fi servirea clientilor cu paine prajita si pasta de branza pe post de aperitiv, gratis.

Servirea este ireprosabila iar chelnerii sunt foarte amabili si prietenosi. Muzica este bine aleasa, un placut amestec de jazz, blues si ambientala.  Este atmosfera potrivita pentru a te bucura din plin de o masa servita in oras atat in compania  prietenilor, a  familiei sau  a partenerilor de afaceri. Mancarea este delicioasa, servita in portii potrivite. In meniu regasim o paleta larga de preparate cum ar fi: paste, pizza, salate, ciorbe, specialitati frantuzesti, preparate traditionale romanesti dar si deserturi savuroase.

Ia o pauza si desprinde-te de rutina zilnica pentru a incerca acest restaurant select ce se bucura de doza potrivita de stil si eleganta. Avantgarde nu este doar un restaurant pretentios, este mai mult decat atat. Este locul in care vii sa incerci preparate atent alese din variate meniuri internationale, este locul in care aromele alese si gusturile  fine se intalesc.

Adresa: Strada Nerva Traian 3, Bucuresti

Telefon: (+4) 021 200 62 70

Orar: 07:00 – 23:00

Categorie: Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


3 − 2 =