Apparat Band Concerteaza in Bucuresti la Turbohalle

| April 6, 2012 | Niciun comentariu

Sambata, 7 aprilie 2012. Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale acestei primaveri, APPARAT Full Live Band in Turbohalle din Bucuresti, va avea loc sambata pe 7 aprilie 2012, concert care urmeaza deschiderii halei nonconformiste, unde Modeselektor a suprasolicitat Turbohalle-le. Veni in control si cea de-a doua parte a grupului Moderat, adica, Apparat, cu ocazia celui de-al doilea eveniment gazduit de Centrul de Cultura si Evenimente. Dupa incidentele nefericite de la seara deschiderii, speram ca de aceasta data totul sa decurga fara probleme.

Confirmata chiar si pe afisul festivalului Mutek din Montreal, intreaga formatie a berlinezului multi-instrumentalist, Sascha Ring, va concerta si la Bucuresti intr-o reprezentare de exceptie sustinuta in hala impresionanta din Militari.

Sascha Ring, ca si artist, se afla la un nivel la care rar se mai ridica artistii din ziua de azi iar venirea trupei Apparat in Bucuresti este cu atat mai importanta. Prin Apparat Band intelegem muzica electronica melodica, tobe, percutii, violoncel si pian.

Performatele live APPARAT sunt explozive, debordand de unde sonore flexibile capabile sa transmita emotional stari de fericire, iar in acelasi timp sa franga inimi prin profunzimea sa muzicala.

Sascha Ring si-a contruit evolutia muzicala plecand de la techno, in 2001, si intregindu-si stilul printr-o selectie de muzica ambientala, si treptat perfectionandu-si maiestria artistica pana la atingerea genului pentru care il cunoaste publicul si il adora fanii, electro-ul berlinez.

Surprinzator Apparat reuseste sa fie centrul de greutate a formatiilor pe care le formeaza cu alti artisti, cum ar fi Moderat, insa poate sa se si converteasca cu usurinta de la un IDM taios si insensibil la instrumentele pline de emotie sau featuring-uri vocale uimitoare.

Din 2007 si pana in prezent, Sascha a avut numeroase colaborari care au creat o imagine de ambiguitate care predomina imaginea artistica a acestuia, insa aceasta imagine este inlaturata la fiecarare performanta live, unde artistul se transforma intr-o veritabila prelungire feerica a pupitrului.

Pretul unui bilet la concertul de pe 7 aprilie 2012 este de 80 lei si se poate cumpara din retelele Bilete.ro si Myticket (evenimentul este INTERZIS persoanelor sub 18 ani).

Cei care nu au putut intra la evenimentul Modeselektor, si inca mai au biletele, pot participa in baza lor la concertul APPARAT. Sambata 07 aprilie 2012, ora 22:00, ne vedem la Turbohalle pentru a asista la un eveniment muzical unic in Romania.

Tags: ,

Categorie: Evenimente

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 3 = 7