Pensiunea CasaBlanca

| May 19, 2012 | Niciun comentariu

Pensiunea CasaBlanca se afla in pitoreasca statiune Lepsa, in inima muntilor Vrancei,  si este locul ideal pentru a evada din agitatia si rutina urbana care ne solicita si ne tensioneaza zilnic. Aceasta mica oaza a naturii ne ofera relaxarea de care avem atat de mare nevoie si ne rasplateste cu odihna si frumuseti peisagistice ce iti taie respiratia.

Proprietarii pensiunii isi explica implicarea si sufletul depus in aceasta locatie afirmand: “Cand am construit aceasta casa, am vrut sa oferim oaspetilor nostri sentimentul ca sunt acasa si atunci cand se afla in vacanta.” Prin atmosfera familiara si primitoare aceasta pensiune este cu totul si cu totul deosebita de ceea ce ati vizitat pana acum. Un sejur aici inseamna relaxare in cea mai ozonata zona din Europa, prilejul de a petrece o vacanta de neuitat cu prietenii ori cu familia si sansa de a redescoperi minunile naturii intr-un decor natural deosebit.

CasaBlanca ofera 12 locuri de cazare in 6 camere duble in conditii de lux si confort, un living generos de 100 mp la parterul vilei, o incapatoare sala de luat masa si un lounge la etajul al doilea al vilei ideal pentru relaxare intr-o atmosferă intima.

Moderna si eleganta, fiecare camera din pensiunea CasaBlanca este unica prin particularitati si detalii de design, iar mobilierul elitist impresioneaza atat estetic cat si functional. Comfortul va este asigurat atat de baia proprie dotata ultra-modern, precum si de patul matrimonial, televizorul LCD cu programe prin satelit, balconul spatios si vederea panoramica.

Merita sa va rupeti cateva zile din cotidian si sa faceti o incursiune in aceasta lume feerica pentru a descoperi peisajele autentice oferite de muntii Vrancei, Cascada Putnei, Manastirea Lepsa, Rezervatia naturala Lepsa-Zboina, toate aceastea bucurandu-va de interiorul generos si luxos al pensiunii CasaBlanca care va fi gazda unor frumoase amintiri in compania celor dragi.

Date de Contact

Telefon: 0741 041330, 0767 870865

E-mail: cazare@pensiunea-casablanca.ro

Website: http://www.pensiunea-casablanca.ro

Tags: ,

Categorie: Pensiuni

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 1 = 10