Vila Twins Orasul Brasov

| May 23, 2012 | Niciun comentariu

Situata in orasul Brasov, Vila Twins, este ideala pentru a petrece cateva zile de vacanta la munte in compania prietenilor si a familiei, dar si solutia optima de cazare pentru evenimentele de afaceri. Oferind eleganta si servicii impecabile, Twins, este in prezent optiunea  numarul 1 pentru oamenii de afaceri care ajung inBrasov.

Cazare Vila Twins

Atunci cand cauti un loc de cazare in care sa te simti ca acasa, care prin pozitionare sa iti permita excursii fascinante si acces la centrul de afaceri al orasului, Vila Twins, este alegerea perfecta.Vila se afla intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, la doar 10 min de mers cu masina de centrul istoric al Brasovului si la numai 5 minute de centrul civic al orasului.

     Brasov Cazare

Locatia se remarca prin arhitectura moderna si rafinata, prin designul elegant si avantgardist, dar si prin serviciile de 4 stele menite sa ofere clientilor sai: comfort, ospitalitate si relaxare.

Brasov Vila Twins

Vila Twins ofera cazare in cele sase apartamente ale sale, fiecare avand un design diferit in functie de o anumita paleta de culori. Apartamentele foarte spatioase, de 60 de metri, sunt alcatuite din living, dormitor matrimonial, balcon, bucatarie complet utilata, inclusiv aparatura electrocasnica si baie cu cabina de dus. In plus, in dotarea apartamentelor  intra si televizoare Lcd, conectate la televiziune prin cablu, internet, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde si centrala proprie fiecarui apartament.Viladispune si de o curte generoasa in care sunt integrate armonios:  parcarea si locul special amenajat pentru joaca copiilor si relaxarea parintilor.

Fiecare client beneficiaza gratuit si de urmatoarele servicii aditionale: ziare, reviste si pliante cu informatii culturale si adrese utile din Brasov, serviciul de primire/predare corespondenta, serviciul de transmitere/primire faxuri, pastrare obiecte de valoare in seiful receptiei, rezervari de bilete de avion, tren, etc, rezervari la restaurante, cluburi, spectacole, teatru, cinema, etc, parcare in curtea vilei si apel de trezire.

Contra cost, clientii pot beneficia de urmatoarele servicii: inchiriere auto, calcat/spalat rufe, minibar si pensiune completa prin firma de catering.

Vila Twins Brasov

Spre deosebire de majoritatea hotelurilor si pensiunilor din zona, Twins, este un loc plin de personalitate care asigura clientilor sai intimitatea, discretia si comfortul pe care si-l doresc, fie ca sunt veniti in vacanta sau in interes de afaceri.

Contact:

Str. Calcarului, nr. 9

Brasov, cod 500271

Tel: +40.368.410.710

Fax: +40.368.430.016

Mobil +40.723.044.224

rezervari@vilatwins.ro

vilatwins@yahoo.com

www.vilatwins.ro

Tags: , , ,

Categorie: Hoteluri, Pensiuni

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 3 = 6