Restaurant Dov Cafe Italian Bucuresti

| April 2, 2012 | Niciun comentariu

Dov Cafe, situat in zona Decebal,  este un restaurant cu specific  italienesc  extrem de cochet si primitor. Este un rasfat urban, o portie de liniste  si de savoare italieneasca in inima capitalei noastre.

Restaurant Italian Bucuresti

Desi este amplasat pe unul dintre cele mai circulate bulevarde bucurestene, vei fi surprins sa descoperi atmosfera calma si familiara a acestui local. De la prima masa servita la Dov Cafe vei fi cucerit de stilul si eleganta decorului, de serviciile ireprosabile ale personalului, de gustul foarte bun al mancarii, dar si de portiile mari pe care nu reusesti sa le termini oricat ai incerca.

Dov Cafe Bucuresti

Fiecare preparat din meniu este o provocare pentru simturi. De la paste, pizza, lasagna si pana la supa, friptura sau deserturi, totul este gatit cu mare pricepere, dar si aranjat pe farfurie cu deosebita maiestrie. Noi am incercat Lasagna si Italian Steak. Sunt  exceptional de bune si ne-au convins ca Dov Cafe este genul de restaurant care pune pret pe calitatea si prospetimea produselor sale. Cu siguranta vom reveni pentru a incerca si alte mancaruri delicioase preparate dupa retete autentice.

Restaurant Italian Bucuresti

Preturile ni s-au parut corecte. Sunt putin mai mari decat cele oferite de majoritatea restaurantelor cu acest specific, insa merita! Mancarea este foarte buna si portiile sunt extrem de generoase! Este de ajuns sa incerci o data mancarea de la Dov Cafe si vei fi cucerit!

Restaurant Italian Bucuresti

Localul cu o capacitate de 100 persoane este dispus pe doua niveluri, parter si etaj, si este ideal pentru a gazdui evenimente private  intr-un decor elegant si modern. Terasa se bucura de acelasi design cochet si aduce un plus de farmec restaurantului, reusind sa desavarseasca ambianta idilica a acestei oaze culinare situata in forfota neintrerupta a Bucurestiului.

Din mult apreciata bucatarie italieneasca, Dov Cafe, a selectat cele mai alese preparate pentru a-si rasfata clientii cu  savoarea si originalitatea mancarii mediteraneene.

Contact:

Bulevardul Decebal, Nr.12

0751.02.02.02

dovcafe.buc@gmail.com

Comanda Online

Pagina de Facebook

Tags: , , , ,

Categorie: Cafenele, Livrare La Domiciliu, Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


− 4 = 1