Restaurant Red Angus Steakhouse

| September 7, 2012 | Niciun comentariu

Red Angus Steakhouse este un restaurant ce aduce pe piata romaneasca atat bunastarea si confortul occidental, cat si  gustul inconfundabil al veritabilei fripturi americane. Este locul in care faci cunostinta cu specificul bucatariei americane bazata pe aroma puternica a fripturii de vita.

Meniu Red Angus

Asa cum te-ai fi asteptat de la un steakhouse meniul se bazeaza pe vita americana certificata, recunoscuta ca fiind a doua cea mai buna din lume. Faptul ca restaurantul foloseste numai carne certificata garanteaza clientilor sai ca de fiecare data vor gasi aceeasi calitate si aceeasi aroma a carnii. Acest lucru  fiind foarte rar intalnit in randul restaurantelor din Romania. Pe langa celebra carne de vita, Red Angus Steakhouse, mai serveste si preparate din porc, pui si fructe de mare, insa diferentierea de celelalte localuri cu acest specific se face prin celebra carne de vita americana certificata.

Restaurant red angus steakhouse

Serviciile oferite sunt de calitate, iar personalul este extrem de amabil si serviabil fiind dispus sa-ti ofere cu placere si promptitudine informatii despre ingredientele folosite in prepararea fripturilor sau despre specificul si originea carnii.  Carnea de vita se afla doar de foarte putin timp printre preferintele bucurestenilor, majoritatea apreciind  mai mult friptura de porc decat pe cea de vita.

Red Angus steakhouse interior

Succesul afacerii s-a vazut inca de la deschidere formandu-si imediat o clientela bazata pe oameni de afaceri de succes, dar si celebritati care prefera ambienta occidentala atunci cand savureaza o masa de afaceri sau o cina cu familia si prietenii. Preturile produselor sunt mai mult decat rezonabile considerand calitatea superiora pe care Red Angus Steakhouse o ofera oaspetilor sai.

Red Angus steakhouse deserturi

Red Angus Steakhouse este unul dintre restaurantele de referinta ale Bucurestiului si totodata unul dintre putinele steakhouse-uri ce pastreaza specificul american prin gustul inconfundabil al fripturii de vita, dar si a coastelor de porc. Toate asezonate cu cele mai alese vinuri autohtone si internationale!

Coaste De porc

Tags: , , , ,

Categorie: Cafenele, Livrare La Domiciliu, Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


8 + 1 =