QuanQuan Restaurant Mongol – Bucuresti

| October 26, 2012 | Niciun comentariu

Restaurant Quan Quan Mongol

Singurul restaurant de la noi din tara care ofera exclusiv mancare mongoleaza, QuanQuan Restaurant Mongol, ne invita sa incercam o noua experienta culinara.  Prin ce se diferentiaza acesta de orice alt tip de restaurant? Prin prospetimea ingrendientelor folosite, prin modul inedit de preparare a mancarii- pe o plita incinsa sub ochii clientului, prin posibilitatea  de a te servi singur cu orice tip de carne, legume sau sos doresti si in orice combinatie.  Totul este original, proaspat si delicios!

Preparate QuanQuan

O masa servita la QuanQuan Restaurant Mongol este o experienta unica si savuroasa.  Localul  este deosebit de elegant si cochet, decorat cu numeroase simboluri si elemente asiatice.  Clientii ce-i trec pragul pasesc in alta lume, intr-o captivanta reflexie a rafinamentului culinar mongolez. Incepeti prin a lua loc la masa.  Cititi meniul  si comandati bautura.  Abia acum incepe partea inedita.  Puteti servi si combina dupa bunul plac urmatoarele ingrediente: carne de porc, vita, pui, berbec, curcan, cangur,  peste  oceanic sau de apa dulce,  sosuri sau legume. Bucatarii priceputi vor pregati pe loc pe plita incinsa felul dumneavoastra de mancare pentru a fi servit alaturi de orez.

QuanQuan Interior

Asul din maneca al restaurantului este  simpaticul maestru bucatar, Mr Chen.  Acest profesionist  al bucatariei mongoleze  va va rasfata cu cele mai savuroase mancaruri.  Sosurile sale sunt adevarate delicii culinare, iar supele sunt atat de bune incat o portie nu este niciodata de ajuns.

Meniu QuanQuan

Preturile  avantajoase ale meniurilor  constituie un adevarat atu comparativ cu restaurantele asiatice de renume din Bucuresti. Puteti lua un pranz mongolez cu doar 29RON. Va recomandam sa veniti  si cu prietenii deoarece  notele de plata care depasesc 200RON primesc  10% reducere.  Astfel aceasta experienta gazduita de QuanQuan Restaurant Mongol va fi mult mai distractiva  si savuroasa.

Restaurant QuanQuan Mongol

QuanQuan Restaurant Mongol aduce in Romania un concept culinar nou. Bucataria Mongoleza este oferita clientilor sai intr-un mod elegant, inedit si delicios.   Ingredientele proaspete se gatesc pe loc sub ochii clientului urmand ca acesta sa hotarasca cum si cate dintre acestea sa combine pentru a obtine propria sa gustare mongoleza.  O experienta  culinara  extrem de  originala si savuroasa!

Adresa:  Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, nr.1A Sector 1, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 / 269 21 89

Rezervari Rapide: (+40) 021 / 269 21 88

E-mail: office@restaurantmongol.ro

Website: http://www.restaurantmongol.ro

Tags: , , ,

Categorie: Cafenele, Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


7 − = 4