Yoshi Sushi

| October 20, 2013 | Niciun comentariu

Restaurantul YOSHI Sushi & Teppanyaki se afla in zona de nord a Bucurestiului, la marginea cartierului Floreasca, pe strada Banu Antonache la nr 40-44. Localul in sine reprezinta o continuare a faimosului Itadaki Sushi care a generat un adevarat val de laude si aprecieri printre amatorii de mancare japoneza. Succesul inregistrat de fostul bistro a facut necesara mutarea intr-un spatiu mai amplu, in care eleganta si rafinamentul sa se poata exprima liber. Si bineinteles, totul pleaca din bucatarie, acolo unde celebrul Chef Vova insufleteste cele mai complicate si impresionante retete japoneze.

sushi yoshi bucuresti 1

Restaurantul este construit pe doua nivele. La parter, oaspetii pot lua masa intr-un decor specific asiatic compus din culori indraznete temperate prin nuante neutre, iar calmitatea japoneza este indusa cu ajutorul unui perete alcatuit din frunze verzi care se aseamana izbitor cu o mica gradina japoneza. La etaj, elementele naturii prind viata in cadrul unui spectacol impresionant sustinut de adevarati maestrii bucatari. Aici se pregatesc faimoasele retete „teppanyaki” sub ochii uimiti ale clientelei. Numerele complicate resusesc sa te impresioneze prin dexteritarea bucatarilor, prin amploarea flacarilor involburate care contopesc ingredientele transformandu-le in retete de o perfectiune rar intalnita, dar si prin miresmele si efectele vizuale care iti deschid apetitul pentru tot ceea ce inseamna arta culinara japoneza.

yoshi 2

Si totusi, care sunt preparatele pe care trebuie sa le mananci negresit odata ce ai ajuns la Yoshi Sushi & Teppanyaki? Restaurantul isi imparte meniul in trei categorii: de baza, sushi si teppanyaki, care iti permit sa comanzi in functie de tipul de preparat dorit. La mare cautare sunt coada de langusta, Black code in stil japonez cu sos Miso, Wagyu Beef, Crevetele Regal, Foi gras cu sos de zmeura si fructe de padure, si Pieptul de rata care este o specialitate cu specific asiatic ce a reusit sa cucereasca o lume intreaga. Daca ti-e pofta de o supa asiatica atunci mentionam ca cele mai de succes supe din meniu sunt: supa Tempura Wanko Udon, Kinoko Miso soup sau Kinoko Surinagashi. Si sa nu uitam de produsele cele mai cunoscute, cum ar fi orezul cu legume sau carne, pulpele de pui si pastele. Pentru desert poti alege dintr-un sortiment variat de rasfaturi dulci deosebit de frumos prezentate si cu un gust rafinat si subtil. In mod cert, la Yoshi Sushi & Teppanyaki bucatarii nu se dezmint nici in prepararea produselor de cofetarie gustoase si aratoase.

yoshi 1

Preturile din meniu sunt destul de mari, insa acest lucru este cat se poate de justificat. Ambianta si decorul reusesc sa-i incante chiar si pe cei mai pretentiosi clienti, servirea este ireprosabila, spectacolul pregatirii mancarii este uimitor, calitatea ingredientelor este la cel mai inalt nivel, iar gustul si estetica produselor culinare sunt realmente impresionante. Exista si serviciu de livrare sushi la domiciliu.

Yoshi Sushi & Teppanyaki este un restaurant de neocolit pentru cei care vor sa experimenteze cu adevarat gustul si frumusetea bucatariei japoneze. Nu putem spune cu certitudine daca este cel mai bun restaurant din Bucuresti, insa cu siguranta este cel mai bun restaurant japonez de sushi si teppanyaki de la noi.

Tags: , , ,

Categorie: Restaurante

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


+ 9 = 12