Plimbarea cu Buggy-Actiune Motorizata

| April 22, 2012 | Niciun comentariu

Arsenal Park  este situat in mijlocul unei paduri de foioase de la marginea municipiului Orastie  si se intinde pe 88 de hectare. Aici beneficiezi de teren suficient pentru a profita de o plimbare pe patru roti cu motoare destul de puternice pentru a explora zone necunoscute. Fii gata  de distractie cu buggy-urile! Poti sa alegi aleile linistite cu drum pietruit pentru o plimbare mai putin curajoasa sau  poti sa te avanti prin nisip, namol si pante extreme pentru a dat drumul adrenalinei.

Ideal pentru multa actiune motorizata, pentru damburi buclucase, pentru zdruncinaturi serioase, pentru chiote galagioase si pentru libertate  asa cum nu ai mai avut parte pana acum. Totul se serveste cu foarte mult praf!

Daca esti pasionat de condus atunci vei fi in al 9-lea cer. Daca nu stii sa conduci, atunci sigur nu vei rezista tentatiei de a invata. Buggy-urile se manevreaza incredibil de usor si creeaza dependenta! Cei care iubesc acrobatiile pot incerca spatiile amenajate cu rampe de escaladat si coborat in viteza. Cei care prefera sa exploreze se pot avanta pe aleile vechi, drumurile de pamant si pajistile  intinse. 88 de hectare de strabatut in lung si in lat, de explorat si de cucerit. Totul la pedala ta. Pe locuri, fiti gata…START!

Buggy-ul este un vehicul recreational, echipat cu roti de dimensiuni mari si cauciucuri late, conceput pentru fi utilizat in principal pe dune de nisip si plaje  dar si pe strazi. Amatorii de senzatii tari pe terenuri accidentate stiu ca este ideal pentru intrecerile cu prietenii , pentru provocari si senzatii extreme. Indiferent de tipul de teren, indiferent de dorinta de a explora sau de a sari peste damburi de pamant, si nu in ultimul rand indiferent de gasca in compania careia te aventurezi in plimbarea cu buggy-uri, succesul este garantat. Vei simti cum adrenalina creste si cum cu fiecare centimentru de sol parcurs, hohotele de veselie si chiotele de victorie  te complesesc. Este o experienta complesitoare, ideala pentru grupurile de prieteni nonconformisti aflati in cautarea aventurii extreme.

Arsenal Park Hunedoara

Codrului nr.25, Orastie, Hunedoara
Tel: 0354 501 001

Tags: ,

Categorie: Timp Liber

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


9 − = 8