Clubul Maya

| September 26, 2013 | Niciun comentariu

Localul din Calea Mosilor nr. 138 a gazduit de-a lungul timpului alte nume sonore ale peisajului de entertainment bucurestean, precum Downstairs, Club Acolo sau 138 Clocks. In urma cu mai bine de patru ani se instala aici Clubul Maya – un club cu personalitate, care urma sa devina un punct de reper in ceea ce priveste distractia de calitate. In cei patru ani de existenta, Maya a adunat numerosi fani, o parte dintre ei venind aici saptamana de saptamana.

interior

Asptectul care s-a imbunatatit vizibil in raport cu formele anterioare ale localului este decorul retro. Piesele de mobilier au fost alese cu mult gust si toate elementele sunt in deplina coerenta cu conceptul pe baza caruia a fost creat acest club: o combinatie de lux, eleganta si underground. Astfel, imediat ce intrati in Maya, veti fi surprins de canapele si draperiile somptuoase care te imbie sa te asezi si sa savurezi un coctail in timp de stai la o barfa, asculti muzica ta preferata si urmaresti miscarile celor care au pasit deja pe ringul de dans. La Maya sunt doua incaperi principale – cea in care se afla barul si ringul de dans, si un separeu care pare special creat pentru discutii intime.

pisicute

Toate elementele de decor contribuie la crearea acelei atmosfere unice, de eleganta retro, dar in ton cu lumea moderna. Draperiile sunt bogate si vaporoase; tapetul imita stilul victorian al mobilierului; zidurile de caramita creeaza impresia de underground; luminatie – exact cat trebuie; candelabrele si ramele de pe pereti completeaza decorul extravagant, dand in plus o senzatie de spatiu. Cu adevarat interesante sunt ramele aurii goale, precum si decorul din zona barului sau a holului.

Acum ca te-ai asezat si ai admirat interiorul ingenios conceput, poti sa ceri un meniu si sa te decizi ce bei. Vei observa ca preturile nu sunt exagerate si ca lista de coctailuri este cu adevarat generoasa. Muzica nu are cum sa nu te satisfaca, deoarece in Maya se mixeaza vechi cu nou si se mizeaza pe hiturile diferitelor epoci, in special in serile de vineri si sambata, la All Times Hits Party.

Intr-adevar, clubul Maya este destinatia perfecta pentru o seara de weekend pe care vrei sa o petreci cu gasca ta de prieteni ascultand muzica buna si savurand ceva coctailuri originale. Si duminica poti veni in Maya, pentru stand-up comedy. Te vei distra pe cinste, vei rade cu gura pana la urechi si te vei intoarce acasa tinandu-te de burta. In timpul saptamanii, Maya nu se inchide. Organizatorii te asteapta martea la o seara de folk, vedeta principala fiind Vampy; miercurea iti poti uimi prietenii cu talentele tale muzicale, caci in Maya e seara de karaoke; joia poti lasa prejudecatile acasa, caci in Maya e seara de striptease si crede-ne, ai ce sa vezi.

Calea Moșilor 138, Bucharest
Tel: 0769 778 644

Tags: , ,

Categorie: Cluburi

Despre Autor ()

Raspunde

Optional puteti adauga pana la 3 imagini in formatul JPEG, PNG sau GIF

Imagine 1:

Imagine 2:

Imagine 3:


4 − = 3